2777
2789

سلام خانم ها من دو ماهه گلوم سمت راست درد می‌کنه .گاهی هم آب دهنمو قورت میدم انگار پایین گلوم درد ناکه و احساس میکنم چیزی تکون میخوره سونو دادم اون سمت کمممممی تیروییدم ملتهب هست ولی آزمایش خوبه ،خواهشا اگه تجربه ای دارید دریغ نکنید،ممنون میشم راهنماییم کنید  کل زندگیم رو درگیر گرده

من یه بار یه ویروسی گرفتم که علائمش مثل سرما خوردگی هست اما بعد بدن رو ضعیف میکنه، باکتری ها فعال میشن و چشم ها هم عفونت میکنه، آدنو ویروس هست و تووی بچه ها زیاده. من از دخترم گرفتم اما علاوه بر چشم تمام غدد لنفاوی گلوم رو درگیر کرده بود و بیش از ۱۰ روز گلودرد وحشتناک داشتم. پنی سیلین زدم بعد از ۲۴ ساعت کامل گلو دردم رفت

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه بار یه ویروسی گرفتم که علائمش مثل سرما خوردگی هست اما بعد بدن رو ضعیف میکنه، باکتری ها فعال می ...

خداروشکر خداروشکر که خوب شدین ...من هر وقت میرم دکتر میگن ملتهب هست ولی هر دارویی خوردم تاثیر نداشته

گردنتون هم درد داشت؟؟؟

نه. اولش پایین گلوم بود، یعنی غدد لنفاوی گردن، اصلا دیده نمی شد ولی خیلی درد داشت دیگه بعد از چندین روز بالاهای گلو و حلقم هم دردناک شد و تووی آینه که گلوم رو نگاه میکردم میدیدم سفید شده و اون پاییناوهم احتمال دادم که از اول سفید شده بوده. رفتم دکتر نگاه کرد گفت وااااییی...درجا پنیسیلین نوشت. گفت این ویروسه همینطوریه، بدن رو ضعیف میکنه بعد باکتری ها فعال میشن

آنتی بیوتیکش در حد سفکسیم بوده ..شما هم یک طرف درد داشت؟؟؟

والا دقیق یادم نیست. فقط میدونم خیلی طولانی مدت درد داشتم و خوب نمیشد و هرچی گلوم رو توو آینه نگاه میکردم چیزی نمیدیدم، چون خیلی پایین بود اما بالاخره بالاترش هم دردناک شد و سفید شد که رفتم دکتر.

والا دقیق یادم نیست. فقط میدونم خیلی طولانی مدت درد داشتم و خوب نمیشد و هرچی گلوم رو توو آینه نگاه م ...

آفرین دقیقا پایین گلو هست ...دستت شما درد نکنه خیر ببینید