2777
2789

از تجربش بگه بهمون آیا امیدی هست بهش یا نه

هر روان شناسی نه،روان شناس کار بلد.

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا فکر نکن اونایی ک شهرت دارند خیلی خوبند 

بنطرم روانشناسی سالها کار کرده بهتره 

الخصوص اگه شخصیت شبیه ات داشته باشه 

من خودم یه جا رفتم مذهبی بود اینقدرررر خوی بود با آرامش گوش داد راهکار خوب داد و.... اما یکی رفتم واقعا اینقدر ید بود ک دیگه نرفتم جالب اینجاست اون دونی خیلیییییی هم گرون بود 

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌

اگر بری و واقعا عمل کنی اره

عمل میکنم حتما دیگه نمیخوام زندگی قبلی رو

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

پیش ده ها نفر رفتمو ارتباط نگرفتم تانتیجه بگیرم پیش یکی رفتم و سالهاست درارتباطم و زندگیم تغییرکرد

کجایی هستی؟من قبلا یبار رفتم هیچی نگفت بهم 

میخوام باز جدید برم

نمیدونم کمکم کنه یا خیر😓

اگه سازگار باشی اره ، زیاد جواب میگیرین ولی من نمیتونم بگیرم جواب

من میخوام نتیجه بگیرم دیگه خستم

اصلا فکر نکن اونایی ک شهرت دارند خیلی خوبند بنطرم روانشناسی سالها کار کرده بهتره الخصوص اگه شخصیت شب ...

من قبلا یبار رفتم کلا نا امیدم کرد من گفتم حالم خوب نی گفت دیگه نیازی نمیبینم بهت بگم باز بیا😐

شمال ایشونم شمال بودن حضوری میرفتم الان تهرانن آنلاین در ارتباطم

آها فک کردم شیراز باشه بهم بگی،چون حضوری بهتره