2777
2789

طاقت ندارم صبر کنم تا موعدم بشه

علائم هم دارم

هشت روز به پریودم مونده

بیبی چک مدیکور رو فردا صبح بزنم نشون میده بارداری رو؟

خدایا یعنی میشه منم یه روز بیام اینجا تیکر بارداری بزنم🥹 اگه این امضا رو خوندین لطفاً برای مامان شدنم دعا کنین ❤️

عزیزم میشه علامت رو بگی من دوماه هست نشدم تنبلی هم دارم فردا باید بیبی بزنم 

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم میشه علامت رو بگی من دوماه هست نشدم تنبلی هم دارم فردا باید بیبی بزنم

آخه من نمی‌دونم اینایی که دارم علائم پریوده یا بارداری، اگه میخوای بهت بگم؟

خدایا یعنی میشه منم یه روز بیام اینجا تیکر بارداری بزنم🥹 اگه این امضا رو خوندین لطفاً برای مامان شدنم دعا کنین ❤️

نه زوده همین استرس باعث میشه باردار نشی بیخیال باش

وای نمیتونم😭

آخه من نمی‌دونم اینایی که دارم علائم پریوده یا بارداری، اگه میخوای بهت بگم؟

ایشالله که باردار باشی برای من دعا کن نباشم 

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه

اخه علایم بارداری و پیش از پریودی شبیه همه.۸ روز زودتر امکان نداره نشون بده ولی ۳ روز رو شاید نشون بده

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

من روز قبل از موعد هم منفی بود ۱۰تا بیشتر زدم از قبلروز موعد زدم هاله افتاد باردار بودم

من روز موعد پررنگ پررنگ شد 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

عزبزم چه علائمی داری

گر گرفتن

ضعف و گشنگی زیاد 

درد شدید تخمدان ها و کمر 

علائم پریود

نفخ

و خیلی چیزای دیگه که یادم نیست

من همیشه فقط روز های پریودم این علایم رو داشتم ، نه قبلش

چاره ت فقط صبره

متاسفانه علائم کاذب از استرس میاد

منم شش ماه درگیرش بودم کلی علائم بارداری کلی بی بی چک مدیکور دو سه روزبه موعد استفاده کردم جالبه هاله هم داشتند و صورتی بود ولی خبری نبود قدیما خط تبخیر سفید و براق بود ظاهرا جدیدا صورتی شده

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼