2777
2789
پسرن؟

نه دخترن یکی ۵ ساله یکی دوساله وااای امروز عصر دعوت شدم خونه یکی ار فامیلا ساعت ۳ و نیم رفتم ساعت ۵ پاشدم از بس جیغ زدن و گریه کردن هی اسباب بازی میخاستن پسر وامیل نمیداد بهشون اینام خودشونو میزدن وااای یه لحظه آروم نمیگرفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشون آروم هستن عزیزم من خودم جوشی و عصبیم پسرمم همینطور مامانای که ارومن توجه کنی بچه هم اروم

قبول ندارم به  خود بچه بر میگرده دوستم پسرش دیونش کرده انقد شیطونه ولی دخترش آرومه 

خدا جونم مراقب دو عشق من 💕 مامان 💕بابام 💕خواهر و برادرام باش 😇
فکر میکنم بارداری بدون استرسی داشتن

جدی؟ 

من بارداری خیلی راحتی داشتم و بدون استرس

ولی بچه هام در حدی اذیتم میکنن ک میخوام گریه کنم گاهی

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
بچه سالم پرجنب و جوشه دیگهاما داد و بیداد و گریه زاری و پرخاش رو اگر والدین اروم باشن بچه ها هم اروم ...

بخدا من آرومم کم حرف اینقد تحمل میکنم نابود شدمم فقط نگاه میکنم دیگه تعادلمو از دست میدم

بچه دوستم اونقد سایلنته ک وقتی میخوابه هی میرن نگاه کنن ببین بیدار نشده اخه بیدار میشه سایلنت زل میز ...

امروز گفتم نکنه دعایی چیزی براشون نوشتن بخدا دیگه خل شدم تو خونه خوبن وقتی میرن بیرون واااای منفجر میشن

امروز گفتم نکنه دعایی چیزی براشون نوشتن بخدا دیگه خل شدم تو خونه خوبن وقتی میرن بیرون واااای منفجر م ...

برعکس بچه های من تو خونه شاید کمی شیطنت داشته باشن اما بیرون خیلی آروم وحرف گوش کن هستند

البته شاید معلم بودنم هم تاثیرگذاشته چون بچه های فرهنگیا معمولا آروم هستند