2777
2789
عنوان

چطوری با خیانت مادرم کنار بیام

16837 بازدید | 240 پست

اولین بار دوازده سالم بود که فهمیدم مامانم با یه مردی رابطه داره و یه سال طول کشید به خودم بیام 

طی این سال ها خدا میدونه چندتا رابطه دیگه داشته ولی جدی نبودن

الان ۱۸ سالمه کنکورمو به خاطر جو داغون خونمون خراب کردم و میخوام پشت بمونم ولی دیدم مامانم بازم با یه مرد دیگه رفته تو رابطه 

میدونم درک نمیکنین ولی خیلی سخته همش پانیک بهم دست میده همش ازش متنفرم

من مامانمو خیلی دوست دارم اونم منو دوست داره ولی یه چیزایی دیدم ازش که دیگه برام جایگاه مادر رو نداره 

عوض اینکه الان اون مچ منو با دوست پسرم میگرفت من دارم اینکارو میکنم و واقعا دارم دیوونه میشم

بچه نیستم تجربه هم دارم میدونم باید بیخیال شم و پیگیر نباشم ولی از درون دارم داغون میشم دارم از هم می پاشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پیگیر نشی؟؟

اگر بابات خیانت میکرد هم پیگیر نمیشدی؟

نمیدونم چرا وقتی یه زن اینجوری خیانت میکنه باید چشم پوشی کزد اما اگر مرد بود همه میگفتن  ، باید ابروش برره.

مادر نیست اون، اسم مادر لایقش نیست

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍