2777
2789

عقدم بعد دو هفته اومدم خونه مادرشوهرم

شوهرم خسته بود از سرکار اومده بود

گف شونه هامو ماساژم بده

منم یکم ماساژ دادم شونه هاشو

بعد دیگ شوخیم گرف قلقکش دادم

دو سه بار گفت نکن

یهو گف گه خوردم نکننن

بعد گفتم تکرار کن گف تا آدمو ب گه خوردن نندازی ول کن نیستی

.

اساتیدمیگن طلاق این اهل زندگی نیست😑

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب خسته اس دیگه

اینقدر بدم میاد شوخی های ۳۰۰ سال پیش انجام میدیدن و قلقلک میدین

اره بهش بگد باهات قهر کنه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

نه 

وقتی حال نداشته و خسته بوده چه شوخی مسخره ای!

والا من بودم قهر میکردم با شما سر این شوخی زشتتون

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

متنفرم از شوخی نابجاعوض عذرخواهی قهر کنی

دقیقا طلبکارم هست نمیدونم رو چ حسابی اینقدر حق رو ب خو شون میدن

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه دور خودت دوباره قضیه رو بخون . طرف خسته و کوفته از سر کار اومده ، چند بار هم بهت تذکر داده از شوخیت خوشش نمیاد و شما محل نذاشتی ، الان می خوای قهرم بکنی 😐😐😐

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم