2777
2789

من خودم کیس جراحی لطفی یگانه  #لطفی_یگانه    #لطفی یگانه

بودم

و لطفا از لیستتون خطش بزنید

وظیفه خودم دونستم بگم

تاوانی از روان، سلامتی، هزینه، و ... که بعضی هاشون شاید اصلاح بشن اما بعضی آسیب های !!!!!ساختاری!!!!(یعنی مشکلات تنفسی) نه ~~~> لطفی یگانه #لطفی_یگانه  #لطفی یگانه رو  بینیتون دستش ندید حتی کم کار

یک ساله نزدیک ۳۰۰ میلیون هزینه کردم نه ظاهرش درسته نه باطنش 

خواستم شکایت کنم دیدم دیه ای که بتونم بگیرم حتی ۳۰۰ میلیونی که خرج کردم هم نمیشه

تازه دیه به چه دردم میخوره؟؟؟؟

من سلامتی و و ظاهر بینی قبلیمو میتونم برگردونم؟؟؟؟ حتی دکتر گفت بخاطر آسیب داخلی بیخیال ترمیم هم بشو!!!

ازتون خواهش میکنم همه جا پر کنید و به همه بگید و پیش این دکتر نرید 

چجوری خودمو آروم کنم؟؟؟ چجوری؟؟؟؟ 

امیدوارم یک شب راحت نتونه بخوابه و هر روزش مثل هر روز من عذاب باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکایت کن حتما 

مهم نیس چقدر گیرت میاد 

بذار پاش به این مسائل باز شه 

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
نکنید اگه سلامتیتون براتون ارزش داره نکنیدما یه کروه بچه هایی که همه با هم باهاش عمل کردیم یه گروه د ...

میشه آیدی گروه بفرستی ؟ من خودم میخواستم برم پیشش اینجوری که تو گفتی پشیمون شدم :)

مشکل تنفسی اینام داری ؟؟