2777
2789

از هیچ راهی نتونستم درمانش کنم

۵ سال دارو مصرف کردم نشد دیگه خسته شدم

البته نمیگم بی تاثیر بود خیلییی بهتر از الانم یودم ولی خب بازم خوب خوب نبودم گفتم ارزش نداره اینهمه قرص با عوارض بخورم عالی عالیم نباشم

بعد تا کی دارو؟ کلی عوارض داشت برام 

رفتم روانشناس چندین جلسه رفتم اوایلش عالی بودم انرژی داشتم هدف باهم مشخص کردیم تلاش میکردم صبح و شب بهش برسم

نظم داستم 

این وسط یک وقتایی مجدد حالم خراب میشد ولی باز برمیگشتم به روال 

نهایت چندروز تا یک هفته بد بودم 

ولی خب اون دیگه نشد اصلا برای رشته من نشد 

الان ۲ ماهه حتی یکروزم حالم خوب نبوده 

همش بی انگیزه و عصبی و بی حوصله 

به زور پامیشم یک غذایی درست میکنم سکم دور و بر تمیز میکنم اونم بخاطر همسرم 

طب سنتیم رفتم کلی زحمت میکشم یکروز خوبم 

باز چندروز بدم 

اصلا آرزو شده برام تو یک ماه یک هفتشو عادی باشم 

همش دلسرد و غم دنیا تو دلم

درسته مشکلات زیاد دارم ولی نداشتمم همین بودم 

اینا بیشتر به درون ادم برمیگرده 

خب تو باید بگی دقیقا ریشه مشکلت تو زندگی چیه؟ گاهی اینقدر تو زندگی ادم اذیت میشه که روحی فرسوده میشه و این زمان بره درست کردنش و یک نکته تا وقتی خودت نخوایی هیچ اتفاقی نمیوفته

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتا انقدر عصبیم حس جنون دارم

و انگیزه هیچیییی ندارم 

باشگاهم میرم دوسشم دارم اونو نرم از الانمم بدترم ولی مجبوری میرم اصلا ذوق زندگی ندارم

قبلا شعر حفظ میکردم

رژیم میگرفتم

سالم خوری داشتم

کتاب میخوندم ثانیه ثانیه زندگیم برنامه داشتم

الان کارم شده ناسالم خوردن روزی ۱۰ تا سیگار کشیدن 

واقعا ناراحتم از این هدر دادن عمر و وقتم 

خب تو باید بگی دقیقا ریشه مشکلت تو زندگی چیه؟ گاهی اینقدر تو زندگی ادم اذیت میشه که روحی فرسوده میشه ...

دیگه مشکلاتی که همه دارن توزندگی کسی بی مشکل نیست

اوایل انقدر تحت فشار بودم بعدش افسردگی بروز کرد

ولی خب بعدش دیگه خوب بود زندگیم ازدواج کردم باز همینطوری بودم دیگه خوب نشدم

روان درمانی و اینام رفتم اصلا نشد که نشد

الانم که مشکلات مالی و شغل و اینا 

خب اینا حل نمیشه زمان میخواد

دیگه مشکلاتی که همه دارن توزندگی کسی بی مشکل نیستاوایل انقدر تحت فشار بودم بعدش افسردگی بروز کردولی ...

ببین مشکل رو که همه دارن درسته ولی بستگی داره به نوع مشکلی که داری و اینکه چه مدت زمانه که درگیر این مشکلاتی

من تقریبا از سن کم بگم ۷ سالگی تا الان درگیر این افسردگی و مشکلاتش هستم. الان یک ساله تمام حسام هرچی داشتم کلا خاموش شده. مدام عصبی و بی قرار و گاهی اصلا انگار تو این دنیا نیستم و گاهی چیزای دیگه احساساتم مدام تو نوسانه و این ممکنه یک هفته تا چند روز هر اوضاح روحی طول بکشه و همین خیلی بیشتر بهم فشار میاره و جدا از اون برخورد اطرافیانم هست که آیا تو بتونی درست خودت رو پیش شون توضیح بدی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت