2777
2789

از مامان بابام بشدت بدم میاد

تو بدبختیایی ک التماس میکردم بیایین کمکم گفتن من نمیتونم و اینا هیچکدوم کمک نکردن

تو بچگی همه بهشون گفتن دارین اشتبا میکنین، این طرز تربیت و رفتار نیست، اصلا حرف گوش ندادن و راه خودشونو رفتن الان واقعا منو داداشم بدبختیم، ن کار درستی داریم ، ن زندگی درستی همه ی زندگی حداقل تشکیل دادن ولی ما اس و پاس

الانم هی میگن هرچی ما میگیم شما باید بگین چشم و بهتر از شما میدونیم درصورتی ک عاقل نیستن هیچی نمیفهمن

همه چیمو کنترل کردن الان ن دوستی دارم ن چیزی هی پشت میزدن ک چرا با فلانی دوستی

ولی تنها کاری ک کردم جون کندم و ب بهونه درس از پیششون رفتم شهر دیگه ای

بازم ازونجا ول نمیدن کنترل و فشار میارن

نمیدونم دیگ جیکار کنم، خسته شدم  واقعا بریدم

حتی از ازدواجم بدم میاد

از همه چی بدم میاد

از اینکه اینهمه سال زجر دادن حالم از خودم بهم میخوره

امن و حامی نیستن ، منفورن، بدردنخورن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم به خاطر کنترل گری بیش از حد و جو متشنج خونه ضربه های زیادی خوردم خیلی تنهام هیچ دوست و رفیقی ندارم کلا همینکه چش گریون و افسرده عین جنازه بیوفتم جلوی چششون براشون کافیه تا اینکه برم بیرون اینور اونور دلم خوش باشه

منم به خاطر کنترل گری بیش از حد و جو متشنج خونه ضربه های زیادی خوردم خیلی تنهام هیچ دوست و رفیقی ندا ...

من الان تاپیکتو خوندم و فهمیدم همسنیم، و دقبقا شرایطمون عین همه :) 

بعد از هر جواب رد دادنی مامانم حرفی ک بهم نزد نبود 

من الان ارشد دارم، تحصیلاتم عالیه ولی چون شوهر ندارم باز همینطور میزنن ادمو

خیلی سخته واقعا من دیگ بریدم

مریضم کردن واقعاحال و حوصله هیچی ندارم

واقعیت اینه این اسیب روحی که خانواده میزنه زخمش تا همیشه هست و کاریش نمیشه کرد ولی میتونی تمرکزت و بذاری رو خودت و پیشرفتت.تراپی بری.قطع رابطه کنی.کارایی که حالت و بهتر میکنن انجام بدی تا کمی این زخم التیام پیدا کنه

من الان تاپیکتو خوندم و فهمیدم همسنیم، و دقبقا شرایطمون عین همه :) بعد از هر جواب رد دادنی مامانم حر ...

هیچوقت آدمای تو زندگیمو نمیبخشم حق من این زندگی لعنتی نکبت نبود با پدرمادر تعصبی بی مغز که منو انداختن تو چاه با افکار مزخرفشون امیدوارم هر کی به کسی بدی کرده بدجور تاوان بده اصلا هم پدرمادر مقدس نیستن

واقعیت اینه این اسیب روحی که خانواده میزنه زخمش تا همیشه هست و کاریش نمیشه کرد ولی میتونی تمرکزت و ب ...

من الان ارشد میخونم، مستقل شهر دیگ زندگی میکنم برای رشد خودم خیلی تلاش میکنم 

منتهی انقد افکار و تنهاییه اذیتم‌ میکنه که دیوونه میشم

اصلا دلم نمیخواد ۵دیقه باهاشون باشم

هیچوقت آدمای تو زندگیمو نمیبخشم حق من این زندگی لعنتی نکبت نبود با پدرمادر تعصبی بی مغز که منو انداخ ...

منم همینو میگم همیشه

انقد تعصبی برخورد کردن و سخت گرفتن ک یوقت ابروشون نخواد بره اخرش چیشد ی بچه تحدیل جامعه دادن ک حتی دوستی نداره 

هیچوقت من حلالشون نمیکنم به خودشونم بارها گفتم