من ۳۰ سالمه و دختر بزرگ خونه هستم. مامانم سالها پیش از دنیا رفته و پدرم ازدواج نکردش. علی رغم کارهای شخصی خودم دلم میخواد کارهای خونه داریو به نحو احسنت انجام بدم که بزرگترین مشکلم اینه که چه میزان نهار و شام درست کنم که اصراف نشه و هر وعده هم، غذایی برای خوردن باشه؟؟ چون پیش میاد مثلا ظهر یا شب یکی از اعضا خانواده نیان واسه غذا خونه؟؟ و اینکه خسته میشم هر روز هم صبحانه و هم نهارو شام درست کنم.. شما خانم ها چیکار میکنید؟؟راهنماییم کنید لطفا
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
صبح ها از همه بپرس ببین برای وعده نهار و شام میان خونه یا نه.وقتهایی که همه خونه هستن سعی کن غذای بهتر بذاری.وعده ی بعدی رو غذای سبک بذار.حالا فرقی نمیکنه نهار یا شام.عادتشون بده بعضی وقتها غذا حاضری بخورین.وقتی میخوای غذا درست کنی پیمانه کن تا دستت بیاد برای هر نفر چقدر مواد غذایی لازم داری.بعضی وقتها غذا بیشتر درست کن برای وعده بعدی هم بذار.
عزیزدلم خدا مادرت رو رحمت کنه.ببین عزیزم فقط ظهرا غذا درست کن به اندازه دو وعده که شام هم بخورین ابنجوری کمتر وقتت صرف غذا درست کردن میشه ما هم همینکار رومیکنیم