2777
2789

من ۳۰ سالمه و دختر بزرگ خونه هستم. مامانم سالها پیش از دنیا رفته و پدرم ازدواج نکردش. علی رغم کارهای شخصی خودم دلم میخواد کارهای خونه داریو به نحو احسنت انجام بدم که بزرگترین مشکلم اینه که چه میزان نهار و شام درست کنم که اصراف نشه و هر وعده هم، غذایی برای خوردن باشه؟؟ چون پیش میاد مثلا ظهر یا شب یکی از اعضا خانواده نیان واسه غذا خونه؟؟ و اینکه خسته میشم هر روز هم صبحانه و هم نهارو شام درست کنم.. شما خانم ها چیکار میکنید؟؟راهنماییم کنید لطفا

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند نفرید تو خونه؟

با خودم ۵نفر

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
نهار درست میکنم براشب هم میمونه

اینا خیلی از من توقع دارن

ببین گاهی خورشت میزارم از صبح برای ناهار 

بیشتر درست میکنم شام هم میخوریم 

اینجور مواقع وقت دارم به خونه برسم و تمیز کاری 

گاهی هم جدا شام و ناهار میزارم زود میزارم و غروب یا موقع ناهار وقتم آزاده 

همیشه پیمانه بریز که اصراف نشه

صبح ها از همه بپرس ببین برای وعده نهار و شام میان خونه یا نه.وقتهایی که همه خونه هستن سعی کن غذای بهتر بذاری.وعده ی بعدی رو غذای سبک بذار.حالا فرقی نمیکنه نهار یا شام.عادتشون بده بعضی وقتها غذا حاضری بخورین‌.وقتی میخوای غذا درست کنی پیمانه کن تا دستت بیاد برای هر نفر چقدر مواد غذایی لازم داری.بعضی وقتها غذا بیشتر درست کن برای وعده بعدی هم بذار.

خدارحمتشون کنه معمولا اندازه تداددرست میکنم واگه اون وعده اضافه بیادمیزارم یخچال واسه توفریزرفصل لوبیاونخودسبزوبامیه باشه فریزمیکنم موقع صیفی جات ترشی چندشیشه والانم مرباالبالواینچیزارودرست میکنم 

گاهی انسانم آرزوست