2777
2789
عنوان

بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 29 پست
فدای محبتتون عزیزمن حدود 22روزگذشته قبلش هرچی میزدم منفی میشد رفتم دکترگفت کیست دارونوشت امانگرفتم ز ...

الان چند روز پری عقب افتاد  لطفاجواب بده چون منم پریودمعقب افتاد ولی بی بی چک ازمایش منفی 

تیکر یه سالگی دخترم 😍😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان چند روز پری عقب افتاد  لطفاجواب بده چون منم پریودمعقب افتاد ولی بی بی چک ازمایش منفی

گلم من 22روز عقب انداختم تازه دیروز تستم مثبت شد توکل کن بخدا 

خدایی که من میشناسم معجزه ای داردبه نام عشقخدایاشکرت.
گلم من 22روز عقب انداختم تازه دیروز تستم مثبت شد توکل کن بخدا 

من الان 10روز پری نمیشم روز 7ازمایش دادم منفی بود میخوام بررم پیش دکتر بعد میگم شاید معجزه شده نمیرم برای شمام اول منفی بود

تیکر یه سالگی دخترم 😍😍😍😍😍
من الان 10روز پری نمیشم روز 7ازمایش دادم منفی بود میخوام بررم پیش دکتر بعد میگم شاید معجزه شده نمیرم ...

اره من هفته پیش رفتم دکترگفت کیسته کلی دارووامپول نوشت ولی نگرفتمشون شوهرم نذاشت گفت هرچی خدابخاد بعدزعفرون خوردم دیدم اطراف نافم بدجوری تیرمیکشه کمردردودل درد زفتم تست گرفتم دیدم خط انداخت دیشب یه مارک دیگه وامروزصبحم یه مارک دیگه هرسه تاخطداشت رفتم ازگفت مثبته اصلامعجزه بود فدای خانم ام البنین بشم ناامیدنمیکن شمام متوسل شوخانمی خیلی بزرگواره

منم ۵ ماه اقدامم ۳ روز عقب انداختم بیبی چکم منفیه انشاالله بچت سلامت دنیا بیاد برای منم دعا کن

ممنونم ان شالله شمام بارداری توکلت به بالاسری باشه

تورو خدا دعا کنین فردا از دارم تورخدا دعا کنین مثبت بشه مامانم خیلی امید داره وای خدایا بزرگ دستمو بگیر وبلندم کن به خودت امید دارم 

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 
تورو خدا دعا کنین فردا از دارم تورخدا دعا کنین مثبت بشه مامانم خیلی امید داره وای خدایا بزرگ دستمو ب ...

ان شالله مثبته امیدتون به خداباشه