2777
2789

زمانی  نه چندان دور حدودا 18 سال قبل ...شایدم 20 سال

اگه یادتون باشه میشد صندلی دانشگاه رو فروخت! 

یعنی مثلا دانشگاه تهران قبول میشدی بعد در ازایِ مبلغی با فردی که همون رشته دانشگاه دیگه قبول میشد جاتون رو عوض میکردین....

ی دختر خیلی ...خیلی فقیر بود که خانوادش پر جمعیت بود.پول کلاس و...نداشت.

اون موقع رفت و با دبیرهای معروف حرف زد...گفت من بعد از قبولی تو دانشگاه تیپ 1 پول شما رو میدم...جام میفروشم...:)

اونام اول چن جلسه گذاشتن رایگان از کلاس استفاده کنه بعدا ازش امتحان گرفتن دیدن با عرضه هست...قبول کردن!

خلاصه این دختر از تهران قبول شد و استادا به عنوان هدیه شهریه کلاس ها رو ازش نگرفتن 😍

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دختر همچنان میخواست جاش بفروشه و برا پدرش ماشین بخره...

ولی موقعی که میره دانشگاه منصرف میشه...

درسش رو با بدبختی و کار کردن تموم میکنه!

ی روز کارت عروسیش رو برا دبیرهاش میاره...

ازش میپرسن چرا نفروختی؟

گفت استاد رفتم دیدم فقط از این طریق میتونم با آدم حسابی ها کار کنم و پول دربیارم...

الانم با رئیس فلان شرکت دبی ازدواج کردم و اینم کارت عروسیم هست.

همسرم برا پدر مادرم تو دبی ویلا گرفته...

خواهر برادرامم اونجا براشون کار داده😍

کلا از ایران میریم.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

این دختر همچنان میخواست جاش بفروشه و برا پدرش ماشین بخره...ولی موقعی که میره دانشگاه منصرف میشه...در ...

خب بعدش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خب بعدش

گلم بعدش از ایران رفتن:)

خیلی هم خوشبخت شدن....

این خانوم از صفر مطلق رفت رسید به اینجا:)

اصلا هم عشوه و...بلد نبود!

اگه پی شوهر پولدار بود الان با این وضع تورم حتی نون خوردن هم نداشتن...

در نتیجه خوب درس بخونین خوب کار کنین که تو محیطی برین که ادم حسابی هست تا با ادم حسابی برا ازدواج اشتا شین

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
گلم بعدش از ایران رفتن:)خیلی هم خوشبخت شدن....این خانوم از صفر مطلق رفت رسید به اینجا:)اصلا هم عشوه ...

چقدر خوب خدا براش چیدالحمدالله 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم