2777
2789
عنوان

چقدر ازدواجای زیر بیست زیاد شده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالای 20 چون عقلشون فعال شده کمترا نمیفهمن زندگی چیه ولی موندم خانواده هاشون چرا چیزی نگفتن

حریفشون نمیشن یکیش دوست خودم 15  سالش بود از بس اصرار کرد خون ب جیگرشون کرد

اونام رضایت دادن😐

عاشق بستنی زعفرونــــی😎

پسر ۱۷/۱۸ ساله و دختره ک حتما سنش کمتره جلو*گیری بلدن اصلا؟

چه بدونیم😄😂

ولی اینا به این چیزا زیادی واردن

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

اطراف ما همه دخترای دهه هشتادی میرن با پسرای دهه هفتادی 😑😂پسرای دهه هشتادی اصلا ازدواج نمیکنن یه ت ...

من ده هشتادم با هفتادی می‌خوام نامزد کنم😐چشه‌مگه منظورم۷۸ایناست

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

مگه باید س.ک.س ام کنن؟خیلی حال بهم زنه دوتا کودک...

منطقشون برا ازدواج فقط همینه دیگه 

برا چیزای دیگه کار میکرد که میفهمیدن 25 الی 30 ساله هاش تازه درسشون تموم شده دنبال کارن چه برسه به ازدواج با شکم گرسنه و جیب خالی

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

د هات ها هستن حتما

نه  دهات نیست

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

من ده هشتادم با هفتادی می‌خوام نامزد کنم😐چشه‌مگه منظورم۷۸ایناست

حالا ۷۸ نزدیکه ولی ۷۴ ۷۳ اینا خیلی اختلاف سنی دارن مثلا کسی که متولد ۸۶ نباید بره با ۷۲ ازدواج کنه ولی کرده 😑

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

بنظرم همیشه بوده 

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

حداقل کاش بذارن نامزد بمونن

هه عجیب نیست

من خودم شمردم نزدیک ۱۱ تا همکلاسی هام نامزد کردن

ازدواج دختر ۱۴ و پسر ۱۵ ساله دیدم

و البته طلاق دختر ۱۴ ساله 

چیزی ک عجیبه ازدواج زودرس رو افتخار میدونن 

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

حالا ۷۸ نزدیکه ولی ۷۴ ۷۳ اینا خیلی اختلاف سنی دارن مثلا کسی که متولد ۸۶ نباید بره با ۷۲ ازدواج کنه و ...

دیگه اون خیلی زیاده 

دوست منم نامزدش۷۶خودش۸۸عه

یکی شونم خودش۸۸شوهرش۶۴اینا

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

دیگه اون خیلی زیاده دوست منم نامزدش۷۶خودش۸۸عهیکی شونم خودش۸۸شوهرش۶۴اینا

یا خدا چطور میتونن ۸۸ که خیلی بچه اس

بعد مردهای سن بالا خب بنظررم بیشتر تحت فشار و تشنه رابطه ان و اینا هم کم توان و دخترایی زیر ۲۰ خب بیشتر نیاز عاطفی دارن تا جنسی با هم نمیخونن چطور ازدواج کردن😐

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️