تو این چند ماه چند تا پسر هفده هجده ساله ازدواج کردن
حتی عروسیمگرفتن😬
امروز پیح یکی شونو دیدم
دختره برای تولد پسره نوشته بود تولد مبارک آقاییم😭😭😭😭
واقعا این پسرا از پس زندگی بر میان؟
اطراف شما هم اینجوری شده؟
(👰♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هرگونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چیزی که من متوجه شدم بجز جوامع روستایی و سنتی یه سری مد شده بود دهه ۶۰ دخترا که آقا ازدواج نکنی کلاس داره بری دانشگاه بری استخدام بشی مذهبی باشی حتی این تفکر اشتباه بود الان برید وضعیت او دهه ۶۰ هایی که تحصیلات و شغل و اینا دارند ولی مجرد هستند ببینید خب مشخصه جالب نیست این یه جوری شاید پاسخ واکنش جامعه به اون وضعیت باشه کلا مسیر تعادل میرسه آخرش ازدواج مفیدش همون دهه ۲۰ خوبه