تو این چند ماه چند تا پسر هفده هجده ساله ازدواج کردن
حتی عروسیمگرفتن😬
امروز پیح یکی شونو دیدم
دختره برای تولد پسره نوشته بود تولد مبارک آقاییم😭😭😭😭
واقعا این پسرا از پس زندگی بر میان؟
اطراف شما هم اینجوری شده؟
(👰♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هرگونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوست منمهمش میگفت خیلی خوبه اینا جدا شد برای بار دوم نامزد کردتازه به ماهای که مجرد بودیم می گفت تر ...
واس ما عجیب بوده همکلاسیم نامزد بود بعد استفراغ کرد همه میگفتن وای حامله س
تا این حد اوضاع خراب بود
اکثرا هم درس نخون بودن یعنی بی هدف بودن با افکار پوچ
دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕
دقیقا اینم همینطوری بود آخرشم ترک تحصیل کرد ما همه رفتیم دبیرستان و اینا اون حتی راهنمایش روهم تموم ...
درسته
حتی بعضیا دانشگاه هم نرفتن میگفتن از کجا معلوم بریم شوهرم پول شهریه رو نده
دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
اینا اصلا کارت میتونن به اسم خودشون داشته باشن؟ سیمکارت؟
به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان ! آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند !