2777
2789
عنوان

چقدر ازدواجای زیر بیست زیاد شده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 87 پست
موافقم باهاتهمکلاسیم‌ نامزد بود النگو می انداخت پز میداد همش از خلوت های دونفره میگفتنهی هم پست های ...

دوست منم

همش می‌گفت خیلی خوبه اینا جدا شد برای بار دوم نامزد کرد

تازه به ماهای که مجرد بودیم می گفت ترشیده 

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

یا خدا چطور میتونن ۸۸ که خیلی بچه اسبعد مردهای سن بالا خب بنظررم بیشتر تحت فشار و تشنه رابطه ان و ای ...

پول عزیزم 

وقتی خانواده ای دختره فقیر باشه پسره ثروتمند دیگه نمیگن بچست یانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست منمهمش می‌گفت خیلی خوبه اینا جدا شد برای بار دوم نامزد کردتازه به ماهای که مجرد بودیم می گفت تر ...

واس ما عجیب بوده همکلاسیم نامزد بود بعد استفراغ کرد همه میگفتن وای حامله س

تا این حد اوضاع خراب بود

اکثرا هم درس نخون بودن یعنی بی هدف بودن با افکار پوچ

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

دیگه اون خیلی زیاده دوست منم نامزدش۷۶خودش۸۸عهیکی شونم خودش۸۸شوهرش۶۴اینا

کنکوری ۴۰۷ هستی ؟ چه کوچولویی تو هم 🫠

متولد ۸۸ هستی انگار با یه پسر ۷۸ میخوای نامزد کنی ده سال اختلاف زیاد نیست

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

واس ما عجیب بوده همکلاسیم نامزد بود بعد استفراغ کرد همه میگفتن وای حامله ستا این حد اوضاع خراب بوداک ...

دقیقا اینم همینطوری بود 

آخرشم ترک تحصیل کرد ما همه رفتیم دبیرستان و اینا 

اون حتی راهنمایش روهم تموم نکرد

پول عزیزم وقتی خانواده ای دختره فقیر باشه پسره ثروتمند دیگه نمیگن بچست یانه

موافقم

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

دقیقا اینم همینطوری بود آخرشم ترک تحصیل کرد ما همه رفتیم دبیرستان و اینا اون حتی راهنمایش روهم تموم ...

درسته 

حتی بعضیا دانشگاه هم نرفتن میگفتن از کجا معلوم بریم شوهرم پول شهریه رو نده 

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

هست کم و بیش توهمه رنج سنی

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

درسته حتی بعضیا دانشگاه هم نرفتن میگفتن از کجا معلوم بریم شوهرم پول شهریه رو نده

دانشگاه دیگه خیلی مهمه و یه چیز عادی هستش

خیلی بده واقعا حداقل نامزد میکردن بعد کنکور عروسی میکردن...

خریت محضه 

اینا اصلا کارت میتونن به اسم خودشون داشته باشن؟ سیمکارت؟

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند