2777
2789
عنوان

اگه بخوام چهل وسه گرم طلا تعویض کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 29 پست
معمولا موقع تعویض طلای خودت رو به قیمت روز برمیدارن و کم نمیکنن ولی طلای جدید رو با سود و اجرتش حساب ...

هعی گفتم تنوعی میشه طلاهام موقع خرید دقت نکردم هرچی پولم رسید خریدم 

معمولا موقع تعویض طلای خودت رو به قیمت روز برمیدارن و کم نمیکنن ولی طلای جدید رو با سود و اجرتش حساب ...

به قیمت روز ولی عیار رو ۷۴۰ می زنند بعد برمی دارند یعنی از عیار ۱۰ تا کم می کنند ولی طلای رو که می خواند بفروشند علاوه بر سود ومالیات کارمزد به عیار ۷۵۰ می فروشند 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوه اوه خیلی زیاده ضرر خالصه

43 ضرب در حداقل ده درصد میشه 430 درصد که میشه 4 و 3 دهم.

یه چیزی هم طلای خودت رو ارزونتر باید بدی

تازه با 10 درصد میشه 5 گرم.

معمولا سر جمع بالای 15 درصد ازت میگیرن که میشه حدود 7 گرم

عزیزم من میخوام عوض کنم النگوهامو ۵ تا شماره یک داشتم الان چاقتر شدم میخوام دو بگیرم ۴۰ تومنم خودم پ ...

عزیزم شما اول باید ببینید چند گرم طلا دارید بعد ۵۰ تومن زیر قیمت بازار ازتون طلا را برمیدارند طلای نو را با ۲۰ درصد سود بهتون میدهند(البته تهران ۲۰ درصد هست شهرستانها بیشتر میگیرند) 

یعنی چی

یعنی مثلا۵۰گرم طلاداری الان تعویض میکنی ۴۸گرم بهت میدن شماپول بذارهمون ۵۰گرم بخر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

طلاتون اگه خریدنی با اجرت خریده باشی و ساخت کشور خودمون باشه، بین ۳۳ تا ۴۵  م  ضرر میکنین، بستگی به انصاف اون فروشنده هه داره.

اگه طلات خارجیه برو بالاتر..!

شاید این 🌎،  جهنم سیاره ی دیگری باشد...