2777
2789
عنوان

شوهرم بدون من خوابش نمیبره

1008 بازدید | 37 پست

خانوما بنظرتون این کار ما خیلی زشت بوده؟ ما همراه خانواده شوهرم یعنی پدر مادرش و خواهر برادراش ک همه متاهل هستن اومدیم روستای پدریشون از دیروز برا تفریح دسته جمعی، حالا دیشب شوهرم به مادرش گفت بی زحمت مامان جای منو زنمو بنداز تو اتاق کوچیکه ته باغ 

شوهرم میگه بدون تو خوابم نمیبره و همه زندگیش به طرف رابطه ام یه طرف 🤦 دوسه بار دیگم از بعد ازدواجمون اومدیم اینجا همونجا خوابیدیم منو‌ شوهرم کنار هم، بقیه تو ساختمون اصلی زنو مرد جدا، هیچکس هم درخواستی مثه شوهرم نداشته که جدا بخوابه کنار همسرش یا براشون مهم نیست یا شرمو حیا دارن نمی‌دونم، اما من همون دفه های اول به شوهرم گفتم زشته گوش نکرد منم که از خدام بود البته چی بگم، تازه مادربزرگ شوهرم انقد ذوق می‌کنه میگه خیلی کیف میکنم بچه ام انقد زنشو دوس داره باهم خوبید که از کنارت تکون نمیخوره، الان از امروز صبح خواهر شوهرام و جاریم منو نگاه میکنن یه جوری و پچ پچ میکنن و باهام سر سنگینن اقایونم ک همش به شوهرم متلک میندازن شوهرمم همش می‌خنده حرصشون در اومده بنظرتون کار ما زشته درسته؟ من خیلی خجالت میکشم یک جوری ام

تا شقایق هست زندگی باید کرد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه زشت نیست 

اما به نظرم تنها برید مسافرت بهتره تا این حرف و حدیث ها هم نباشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نه زشت نیست اما به نظرم تنها برید مسافرت بهتره تا این حرف و حدیث ها هم نباشه

اونا میرن میگن شمام باید بیاید یعنی پدر شوهر مادر شوهرم میگن بدون شما خوش نمی‌گذره 

تا شقایق هست زندگی باید کرد  
اونا میرن میگن شمام باید بیاید یعنی پدر شوهر مادر شوهرم میگن بدون شما خوش نمی‌گذره

محترمانه رد کن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بابتش خداروشکرکن همین الان داخل اتاق درازکشیدم روی تختم با پتو جمع شدع وکنار گذاشته شوهرم میبینم بیشترناراحت میشم بابت هیچ همسرم چند روزه جاشو جدا کرده وحتی اصلا درست ندیدمش داخل یه خونه ایم اما بعد دو روز درحد پنج دقیقه امروز دیدمش اینم بدون هیچ حرفی

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

من خوشم نمیاد 

بیست و چندسال بدون شما خوابیده این یه شب هم روش 

اصلا هم ربطی به حسادت نداره 

به نظر من لوس بازیه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

شوهرمنم بدون من خوابم نمیبره 

خیلیییی به هم وابسته ایم ضدید 

ولی اینجور مواقع خیلی مراعات میکنیم مثل بقیه یک شبه کسیو نمیکشه

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)