2777
2789

یکی از شاگردام سر یک موضوع درسی بی دلیل و بی منطق بهم توهین کرد و خیلی منو رنجوند،انقدر حالمو بد کرده

بخدا من هیچ بی احترامی به هیچکس نکردم یا بدی در حقشون نکردم حتی تایم استراحت کلاسو گفتم نمیرم بمونم درسشونو تموم کنم اما اون زن با من اینجوری رفتار کرد،

منم دختری ام که روحیه و اعتماد بنفسم خیلی ضعیفه فوری حالم بد میشه گریم میگیره احساس غریبی بدبختی بیچارگی بد بودن ناکافی بودن مقصر بودن میکنم😭😭😭

از طرفی هم جواب ازمایشم مثبته مریضم و استرس دارم

کمکم میکنید حالم بهتر شه خیلی داغونم

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

عزیزم طرفی که شعور و فرهنگ یاد نگرفته از همون بدر تولد که نباید بهش اهمیت بدی چه برسه به اینکه چه حرفی زده 

پس بیخیال باش یا وقتی که توهین میکنند به خوبی جوابش رو بده که تو دلت نمونه 

من برای شما دعا میکنم انشالله بیماریتون هر چه زودتر به حق امام حسین شفا پیدا کنه 🙂❤

میشه واسه حاجتای تو دلم یه صلوات بفرستی؟🌹🌸🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم حتما دل نازکی داری .....آزمایش چی مثبت شده خدایی نکرده مریضی بدی که نداری

ارع خیلی ضعیفم و دل نازکم اصلا مناسب زندگی تو این دنیا و با این ادما نیستم😭😭😭ازمایش اچ پی وی داده بودم

عزیزم طرفی که شعور و فرهنگ یاد نگرفته از همون بدر تولد که نباید بهش اهمیت بدی چه برسه به اینکه چه حر ...

مرسی عزیزدلم ممنونم ازت انشالله خدا بهت تن سالم و دل شاد بده❤❤

ارع خیلی ضعیفم و دل نازکم اصلا مناسب زندگی تو این دنیا و با این ادما نیستم😭😭😭ازمایش اچ پی وی داده ...

معلمی یا استاد 

اون زن شاگردته؟

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

منم همینم همه از کنارم رد میشن و دلمو میشکنن 

دیگه هیچوقت به هیچ ادمی جز یه نفر اعتماد نکردم 

اون آدم شوهرم عزیزمه ❤️‍🩹✨️

هیچوقت یادم نمیره که به خاطر اتفاقاتی که برامون پیش اومد رفتیم یه مدت خونه مادر بزرگم زندگی کردیم 

به خاطر همین موضوع من یکسال مدرسه نرفتم خیلی اوفت کردم 

آخرش چی شد ها؟؟؟ 

بابا برگشت گفت کاش یه پسر داشتم ❤️‍🩹

افغانی ببینم میکوبونم  🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️‍🩹🤗 

باید سعی کنی قوی باشی میدونم سخته

می‌گفت وقتی جنازه برای شما نباشه، حلواش براتون شیرینه.گفتم یعنی چی؟مکث کرد و گفت؛ وقتی درد برای شما نیست از بیرون راجبش حرف زدن راحته. ..................   ................                 وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.