2777
2789
عنوان

ی خانم فوق خجالتی هستم

110 بازدید | 14 پست

برای هر جایی که میرم 

نمی تونم اون طور ک باید ارتباطم رو برقرار کنم 

میرم خرید خجالت میکشم 

با کسی صحبت می کنم سریع کم میارم و‌خجالت می کشم 

کسی مثل من بوده که خوب شده باشه این رفتارش ؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من برعکس میرم تو جمع یا حجابای کامل خجالت میکشم 

ولی بعد میرم میبینم هر کس تو هر پوششی واقعا نحوه برخورد و انسانیت خودشو خوب نشون میده 

من باشعور زیاد دیدم فرقمون در حجاب بود فقط 

ریلکس باش 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بله من تو این سن این جوری بودم ولی بعد شاغل شدنم و ازدواج خیلی اجتماعی تر شدم و نظرم تو جمع میگم البته از کودکی و خانواده هم تاثیر داشت که متاسفانه از سر به اطلاعی 

از نوزادی دخترم سعی کردم این مشکل پیدا نکنه که الحمدلله راضی ام از تربیتم

راهی براش هست بنظرتون

بله جلوی آینده با خودت زیاد صحبت کن و تصور کن تو جمعی هستی در رابطه با موضوع داری نظر میدی یا بحث می‌کنی کتاب زیاد بخون تو مهمونی شرکت کن و سعی کن مشارکت داشته باشی

۲۱ دوست عزیز

خب عزیزم تازه توی گل اول زندگیت هستی و راحتتر میشه اوکیش کرد 

سعی کن اول در این باره کتاب بخونی تحقیق کن ببین چی خوبه و اجراش کن توی زندگیت 

سعی کن دایره روابطت رو گسترش بدی 

به اطرافیانت نگاه کن که چطور برخورد میکنن 

خودت گاها قبح یه چیزی رو بشکون مثلا ببین اگر خجالت میکشی توی یک اجتماع حرف بزنی به خودت ایمان داشته باشی و حرف بزنی تا برات عادی بشه به مرور 

روی اعتماد بنفست کار کن اینکه تو مهمی تو با ارزشی تو انسانی واقعاً دریغ از هرچیزی با ارزشی و روی مهارت های زندگی و رفتار و کسب در امد و درس و ورزش سرمایه گذاری کن تا یک دختر مستقل و قوی و پررو تبدیل بشید حقیقتا توی دنیایی زندگی میکنیم خیلی جاها پررو نباشید حقتون پایمال میشه 

دعا کنید برام🩷