2777
2789

من مادرم فوت شده پدرمم ازدواج کرده دوتا خاهر بزرگ دارم 

پدبزرگ ومادربزرگم بزرگم کردن 

من شهر غریب زندگی میکنم 

۹ساله ازدواج کردم 

تو این ۹سال پدرم تنهایی فقد یک روز اومده خونم 

پدربزرگم و مادربزرگم پیرن اوناهم دو سه باری اومدن 

دیگ خاهرم و نامادریم اینا اصلا 

اصلا هیچکدوم از اقوام عمو عمه خاله دایی 

یا خانواده مادریم هیچکس تا الان خونه من نیومدم 

من هروق میرم شهرستان خونه نامادریم خاهرم عموهام 

و...میرم 

میخام باهمسون قط رابطه کنم دیگ اصلا وجود ندارن 

میخام پدرم حتی زنگ زد جواب ندم 

چیکار کنم ؟؟؟ 

حالم ازشون بهم میخوره

اره کار درستی میکنی

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

نکن اینکارو

خودتو تنها نکن ارتباط کمم هست نگه دار

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خیلی اذیت شدم تو این سالها

خب رفت و امدو کم کن ولی ارتباطو نگه دار

زندگی همیشه اینطوری نیست شاید به روزای سخت خوردی دورتو خالی نکن

اینجوری کل فامیلی ک برات میمونه میشه خانواده همسرت

من باشم نمیکنم

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
ینظرم کار درستی میکنی فهمیدی دورت چخبرهمنم خستم از بعضی اطرافیان خودم... نبودشون بهتره از بودنای فیک ...

نه بابا یه دفه شوهره تو زرد از آب دربیاد خیانتکار و کتک زن و... به کجا پناه ببره