2777
2789

خواهرم۳۷سالشه مجرده آسم داره بخاطر مشکل تنفسی تا حالانتونسته ازدواج کنه حالا سرکار می‌ره اونجا فرستادند دکتر دکتر گفته قلبت کمی مشکل داره مراجعه کن متخصص قلب .حالا قراره چهارشنبه بره 

براش خیلی ناراحتم اون از اسم اون قلب 😭اینم بگم موقعی که رفته آزمایش و این داستانا مریض بود ویروس گرفته بود اینا تاثیر داره که اشتباه بشه جواب

دعا کنین براش خیلی مظلومه

بهش گفته چیز سنگین بلند نکن

از بچگی مشکل داشت؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااا اسم که چیزی نیست اخهه 

چه دلیل مسخره ای😒

منم اسم دارم ولی ازدواج کزدم

میدونید شما ها تقصیر ندارید تقصیر از خانواده های ایرانی هست که یه دختر انگار نباید هیچ بیماری داشته باشه

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

وااا اسم که چیزی نیست اخهه چه دلیل مسخره ای😒منم اسم دارم ولی ازدواج کزدممیدونید شما ها تقصیر ندارید ...

دقیقا همینه دیگه به خواستگارش که مطرح میکنه می‌ره پشت سرشم نگاه نمیکنه...اصلا هم بلد نیست دوست پسر بگیره واسه خودش انقد سادس.چون خواستگاراش هم سنتی هستش طرف راحت قیدشو میزنه

دقیقا همینه دیگه به خواستگارش که مطرح میکنه می‌ره پشت سرشم نگاه نمیکنه...اصلا هم بلد نیست دوست پسر ب ...

میدونی کلا خانواده های ایرانی وقتی می‌رن خواستگاری توقع دارن دختر کامل باشه

اخه آسم که چیزی نیست اصلاا😒

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

نه هیچ مشکلی نداشت آسم رو هم ده سال قبل به جا کار میکرد لوازم آرایشی از اونجا افتاد گردنش

مگه تو لوازم ارایشی چه اتفاقی براش افتاد ؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید