2777
2789
عنوان

امروز یه چیز عجیب شنیدم

134 بازدید | 12 پست

یکی میگفت به خواستگاری پسرعمش جواب رد داده

کل فامیل باهامون بد شدن

عمش دیگه جواب سلامشونو نمیده

عموهاش با بابای دختره چپ افتادن

آخه چرا😂😂😂😂😂😂😂😂

خب به اونا چه ربطی داره

از معضلات فامیل سمی

یادمه وقتی داییم برای پسرش رفت خواستگاری یکی از دخترای فامیل  و خانواده دختره جواب رد دادن به حدی داییم و زنش خوشحال شدن (فقط به خاطر رودربایستی رفته بودن)

کلا فامیلای ما ازدواج فامیلی رو قبول ندارن اگر هم انجام بدن به خاطر رودربایستیه

گویند که چون میگذرد،هیچ غمی نیست/اما که به والله،همین درد کمی نیست
خواستگاری سوری رفتن هم خیلی زشت است.مگه اون دختر محتاج خواستگار بوده؟؟؟؟؟

مادر دختر انتظار داشت

همش می‌نشست پیش زنداییم میگفت دلم یه داماد میخواد مثل پسرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اینا چقدر فامیلای خوبی دارن من نمیخام سر به تن هیچ کدومشون باشهبخدا فقط دردسر هاشونو میارن واسه ...

کجاش خوبه

به خاطر اینکه رد کرده بودن کل فامیل باهاشون قهره😂😂😂😂😂

دایی من زن از فامیل نگرفت عروسیش تمام فامیل مادری ما نیومدن و ناراحت شدن که چرا از فامیل دختر نگرفته

خوب کاری کرد😂😂😂😂😂

امان از این فامیلای چیپ

سمی تر از طایفه من نیست یعنی میتونم بگم همه ازدواج فامیلی کردن و ازدواج با یه غریبه رو یه چیز زشت و‌ چیپ میدونن و اصلاً به هیچکس اجازه‌ی این کار رو نمیدن که با یه غریبه ازدواج کنه رسماً از طایفه پرت میشه بیرون و از ارث محروم میشه 

سمی تر از طایفه من نیست یعنی میتونم بگم همه ازدواج فامیلی کردن و ازدواج با یه غریبه رو یه چیز زشت و‌ ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐