2777
2789
عنوان

سینما

52 بازدید | 12 پست

فردا میخوایم بریم سینما ✨️

ولی واقعا وضع درستی ندارن بیشتریا حالا حجاب هیچی ولی آخه یه کارایی میکنن ملت🙄🙄

سه تا بچه ی کوچیک هم همراهمون هست

افغانی ببینم میکوبونم  🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️‍🩹🤗 

چ ربطی یه سینما داره؟

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بچه همراتونه شما میرید فیلم بچه گونه ببینید اون سانس خانواده ها هستن 😑😑😑😑😑

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
اگه بچه همراتونه شما میرید فیلم بچه گونه ببینید اون سانس خانواده ها هستن 😑😑😑😑😑

نه نمیخوایم فیلم بچگونه رو ببینیم 

بچه ها همرو دیدن 

افغانی ببینم میکوبونم  🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️‍🩹🤗 

جای بچه سینما نیست

یکشون خیلی کوچیکه اصلا نمی‌فهمه یکی ۴ سالشه یکی ۶ سال

رفتم دیدم پره

خب اگه میشه یه سانس دیگه بگیرید یا ردیفای اول بگیرید کلا سمت جایی که شلوغتره برید

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

خب اگه میشه یه سانس دیگه بگیرید یا ردیفای اول بگیرید کلا سمت جایی که شلوغتره برید

همه این کارایی که میگید رو انجام دادیم خواهر 

همه ی سانس ها پره