2777
2789

داشتم پول انتقال میدادم کارتو زدم تو دستگاه  

چندثانیه بعد یه خانمه اومد من جلو دستگاه بودم داشتم مراحلشو انجام میدادم

خانمو گیررر داده بود میگفت زود بیا اینور من عجله دارم زود باش عجله دارم فلان منم گفتم باشه الان تموم میشه انقدررر هولم کرد رمزو اشتباه زدم کارت خودمم نبود برا مامانم بود  انقدرررر رفت رو مخم انقدررر بیشعور بوداخه نمیفهمه من کارت و دادم داخل وسطش نمیتونم بگم شما بفرما که بعدشم باادب میکفت من میگفتم توبیا انجام بده 

دستوور میداد بی ادب بود 

منم عصبانی شدم گفت نمیبینی کار دارم صف حالیته اونور خیابون هست برو گمشو اونجا 

(من با شلوار عروسکی رفته بودم سرکوچه بود) برگشت بهم گفت بی سواد دهاتی افغانی 

منم بهش گفتم گه نخور من هم ولایتیت نیستم 

گمشو کابلتون دوشنبه خانم احمق 

شوهرشم تو ماشین بود هعی میگفت بیا ول کن بیا ول کن 

اعصابمو خورد کرد سوار شد با غرغر رفت 

حالا بنظرتون حق با کیه؟ اعصابم خورده خوب نتونستم جوابشو بدم 

مامانم میگه چرا بحث کردی

الانم گیر داده با شلوار بچگونه رفتی 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کردی

خیلی رومخ بود خودش میرفت مهمونی من با تیشرت لش بودم فکر کرد حالا کیه همش دستور میداد سنشم بالا بوداا

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

منم انقد از غرغروها بدم میاد دو طرف سرم فشار میاد صدای غر بشنوم

خیلیی عصبانیم کرد زدم رودستگاه🤣

حق با هردوتون یه کم بوده. اون خانم بی‌احترامی کرده، ولی تو هم بهتر بود به جای عصبانیت، آرام‌تر جواب میدادی. در مورد شلوار بچگانه هم این فقط سلیقه‌ست. هیچ‌کس حق نداره به ظاهرت توهین کنه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

خیلیی عصبانیم کرد زدم رودستگاه🤣

منم رفته بودم قبض پرداخت کنم یا واریز کنم بارها پیش آمده 

پشت سریم مدام گفته زود باش 

هول شدم نزدیک بود اشتباه واریز کنم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
دستگاه بدبخت یه وسیله عمومیه اینجوری نکن

اروم زدم بابا 

منم رفته بودم قبض پرداخت کنم یا واریز کنم بارها پیش آمده پشت سریم مدام گفته زود باش هول شدم نزدیک ب ...

واای خیلی بده صبر کنه شاید کارا زودتر تموم شه بخدا

واای خیلی بده صبر کنه شاید کارا زودتر تموم شه بخدا

واسه تفریح که نرفتیم دم عابر بانک 

کار داریم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave