2777
2789

هیچوقت به اصرار از شوهرتون نخاین ک برا تولد یا هرچی براتون کادو و کیک بخرن ک بعدش احساس حقارت دیوونتون میکنه

شوهرم با اینک خیلی ادعای باکلاسی و روشن فکریشون میشه هیچ بویی ک مناسبتا و کادو و تبریک اینا نبردن

تو ۵سال زندگی به هیچ مناسبتی حتی شاخه گلم برام نگرفته

حالا شرط من تو عقد چی بود؟؟! 😄🤦🏻‍♀️اینک خیلی احساساتی ام و مناسبتا برام مهمه ازش خاستم حتی اگ تونسته با یه کیک کوچیک یا هرررچی تو مناسبتا به یادم باشه، همون تولد و روز زن برام کافیه

ولی دقیقا از همون عقد هیچوقت برام هیچچچ مناسبتی بجا نیاورد یع روز زن چه تولدم عین بز نگام کرد😑🤦🏻‍♀️

حامله شدم تولدم بود چقد اصرار کردم روز تولدم خونه بمونع ببرتم بیرون ولی هرجوری شد یه کاری واسه خودش جور کرد و تا یک شب برنگشت خانوادم برا اینک با شوهرم دعوا نکنم و دلم نشکنه تولد گرفتن 

خلاصه ۵سال همینجور گذشت تا بالاخره امسال تا خوده روز تولدم براش خط و نشون کشیدمو تهدیدش کردم😑انقد تهدید میکردم ک خودم داشت حالم بهم میخورد تا بالاخره ساعت ۷شبش راضی شد منو ببره و یع کیک فقط برام بگیره

ک اونم فهمیدیدم مامان اینام از قبل خریدن بهش گفتن کیک دیگ نگیر بجاش یه گل کوچیک بگیر

بالاخره با همراهی خودم رفتیم خودم دادم سه شاخه گل رز برام بپیچن و روشم کارت بزنن همسرم تولدت مبارک😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخرشو بخام بگم اینک بعد ک اومدم خونه و گل رو نگا میکردم میدیدم چقد بی ارزشه برام، خیال میکردم حتی اگ زورکی هم بخرم واسه خودم خوشال میشم

ولی فهمیدم بی ارزش ترین چیزی بود ک تو زندگی خریدم درحدی ک همونه خونه پدرم جاش گذاشتمو اصلا خونع خودم نیاوردمش

اخرشو بخام بگم اینک بعد ک اومدم خونه و گل رو نگا میکردم میدیدم چقد بی ارزشه برام، خیال میکردم حتی اگ ...

دلیلی که برای نخریدن میاره چیه شوهر من میگه‌پول پلی قائل قبول نیست میتونه از قبل یراش فکر بکنه

لعنت به این مردا شوهرم دقیقا عین شوهر شماست شب تولد من واقعا هیچی‌پول نداره

منم چون میدون خودشو به اس و پاسی میزنع از یماه قبل میگم برا تولدم پول نگهداریا ولی براش مهم نیس اون روزم میگ ندارم

منم چون میدون خودشو به اس و پاسی میزنع از یماه قبل میگم برا تولدم پول نگهداریا ولی براش مهم نیس اون ...

انگار شوهر منو میگی دقیقا برای همین جرئت ندارم ازش بچه بیارم حس میکنم تو حاملگی بگم هوس چیزی کردم محل نده و دیونه بشم