هیچوقت به اصرار از شوهرتون نخاین ک برا تولد یا هرچی براتون کادو و کیک بخرن ک بعدش احساس حقارت دیوونتون میکنه
شوهرم با اینک خیلی ادعای باکلاسی و روشن فکریشون میشه هیچ بویی ک مناسبتا و کادو و تبریک اینا نبردن
تو ۵سال زندگی به هیچ مناسبتی حتی شاخه گلم برام نگرفته
حالا شرط من تو عقد چی بود؟؟! 😄🤦🏻♀️اینک خیلی احساساتی ام و مناسبتا برام مهمه ازش خاستم حتی اگ تونسته با یه کیک کوچیک یا هرررچی تو مناسبتا به یادم باشه، همون تولد و روز زن برام کافیه
ولی دقیقا از همون عقد هیچوقت برام هیچچچ مناسبتی بجا نیاورد یع روز زن چه تولدم عین بز نگام کرد😑🤦🏻♀️
حامله شدم تولدم بود چقد اصرار کردم روز تولدم خونه بمونع ببرتم بیرون ولی هرجوری شد یه کاری واسه خودش جور کرد و تا یک شب برنگشت خانوادم برا اینک با شوهرم دعوا نکنم و دلم نشکنه تولد گرفتن
خلاصه ۵سال همینجور گذشت تا بالاخره امسال تا خوده روز تولدم براش خط و نشون کشیدمو تهدیدش کردم😑انقد تهدید میکردم ک خودم داشت حالم بهم میخورد تا بالاخره ساعت ۷شبش راضی شد منو ببره و یع کیک فقط برام بگیره
ک اونم فهمیدیدم مامان اینام از قبل خریدن بهش گفتن کیک دیگ نگیر بجاش یه گل کوچیک بگیر
بالاخره با همراهی خودم رفتیم خودم دادم سه شاخه گل رز برام بپیچن و روشم کارت بزنن همسرم تولدت مبارک😄