2777
2789

من ناشناس تو تلگرام بهش پیام دادم

سلام من تقریبا یک ماه پیش تو تالار عروسی دیدمت ازت خوشم اومده میخواستم بدونم کسی تو زندگیت هست؟

اون گفت سلام عروسی فلانی؟ گفتم آره

اون گفت : کسی تو زندگیم نیست ولی حالشم ندارم کسیو راه بدم

خب منطورش چی بوده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب حوصله رابطه نداره دیگه مشخص نیس؟

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

خب اون نمیدونه تو کی هستی چه شکلی هستی که 

بخوادم راه بده چیزی ازت نمیدونه 

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

چه با سیاست جواب داده😂

یعنی ممکنه رل داشته باشه و پیش خودش گفته نکنه رلم داره امتحانم میکنه؟ بعد گفته شایدم واقعا کس دیگس و خاستگار برام پیدا شده 

یه جوری گفته نه سیخ بسوزه نه کباب

مگه خودتو معرفی کردی که واست سواله آیا نمیخواد با تو باشه؟

خب نوشته که نمیخواد کسی توی زندگیش باشه

اگر آدمش فرق داشت، ازت میخواست خودتو معرفی کنی بعد نظر میداد.

اینطوری میگه یعنی الان کلا تصمیمش اینه.

یعنی چی آدمش فرق داشت؟

یعنی اگر واسش مهم بود و آدمش واسش فرق داشت، که میخواد با a دوست بشه یا b، میپرسید تو کی هستی

وقتی نپرسیده یعنی آدمش واسش فرقی نداشت. هرکسی میخواد باشه. نظرش اینه که نمیخواد با کسی باشه.