2777
2789

دوستان من دو ساله منتظر بچم دوست ندارم کسی متوجه این موضوع بشه با هیچکس به جز مامانم درد دل نمیکنم ولی دوستانیو میخوام که به طور ناشناس کنار هم باشیم و باهم درد کنیم 

اونایی که بعد چن سال بچه دار شدن بیانو امید واری بدن و تجاربشونو دراختیارمون بگذارن و اونایی که نشدن ایشالله خبر مامان شدنشو نو بدن. با یه گروه در تل گرام موافقین؟  

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سئوال خوب اگر دیگر بفهمنن چه اتفاقی میفته؟

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

بچه دوم من بعد از یازده سال و غیر منتظره اومد. خدا بخواد میشه من کیست تخمدان-فیروم وچسبندگی لوله داشتم با همه اینا باردار شدم. از شوک وخوشحالی همش گریه میکردم باورم نمیشد بعد همه فکر میکردن ناخواسته بوده گریه میکنم

منم فروردین میشه دوسال😢😢😢

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

به من دکترم گفت هیپوتالامیک هستم شایدکارم به تخمک اهدائی بکشه خسته ام😟😟😟😟

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

من بعد از ۴ سال شدم. البته یکی سقط کردم بعد تا ۴ سال نشدم.تنبلی داشتم دکتر هم زیاد رفتم دارو رو من تاثیری نداشت دیگه خسته شدم از دکتر رفتن. ۹ ماه بعد از آخرین باری که رفتم دکتر در اوج ناامیدی خداروشکر طبیعی باردار شدم.

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

منم داره میشه ۵سااااال 😢😢

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭