2777
2789
عنوان

به همفکری نیاز دارم😂

126 بازدید | 24 پست

فکر کنید از آقایی خوشتون اومده اونم همینطور

همشهری هم هستیم

راهی هم نیست باهم حرف بزنیم

نمی‌خوام فالوش کنم 

چجوری میشه کاری کرد؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بشین دعا کن😂

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

بشین دعا کن😂

حال ندارم یعنی دعا جواب نمبده😂

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حال ندارم یعنی دعا جواب نمبده😂

کجا دیدیش خوشت اومده؟

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

اگه اونم همینطور وقتی میبینیش غیر مستقیم نخ بده از نت یا کانالا نحوه حرفه ایی و با حفظ شان نخ دادن ر ...

به خاطر یه تجربه خیلی تلخ که داشتم کلا نمیتونم هیچ کاری کنم یعنی خیلی ترسو شدم 

مستقیم نخ دادن چجوریه😂💔بلد نیستم ولی اونم انگار از من بدش نمیاد البته نمی‌خوام خیلی مطمئن بگم که امید بگیرم

کاش راهی بود اون منو فالو میکرد 

کجا دیدیش خوشت اومده؟

باهم همشهری هستیم

با برادرم و پسر عمو و خالمم هم دوستن

رابطی؟چیزی؟پیدا نمیشه معرفیتون کنه؟

پسر خالم هست ولی دهنش لقه ممکنه به خاله ام بگه واسه همین اصلا نمیتونم بگم 

الان از هیچ طریقی باهم در ارتباط نیستید؟

نه هیچی هیچی💔😂

خیلی بدبختم 😂

اگه اون هم خوشش اومده که خودش باید بیاد جلو نه من

نه شما؟

من که نمیرم اصلا ولی خب اونم چون با برادرم دوسته اینجوری که بخواد بیاد پیشنهاد بده نمیاد چون میدونم خجالت و یکم می‌ترسه😂

پسر خالم هست ولی دهنش لقه ممکنه به خاله ام بگه واسه همین اصلا نمیتونم بگم

نههههههه تو روخدا اگه دهن لقه چیزی بهش نگو

ببین نمیشه مثلا اکیپی دوستانه با پسرخاله ات و دوستت برین جایی؟

یا کس دیگه ای باشه