2777
2789

من داخل تاپیک قبلی نوشتم اهنگ عاشقانه میخوام البته هرکدوم از شما ها که نظر گذاشت واقعا آهنگش قشنگ بود ولی خب دوباره میخواممم🤣🤣

نمیدونم چرا احساس میکنم تمام اهنگام تکراری شدن یه اهنگ تو دل برو میخوام که اصلا هزار بار هم بشه اونو گوش کرد چه شاد چه غمگین چه ریمیکس فرق نداره فقط حس قشنگ بدهههها

بگذشت و چه گویم که چه بر من گذشت..(والله إني أحبه كثيرًا)🥺❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با من از عشقت حرف نزن نزن نزن🥲😂

باز ای الهه ی ناز😔

بهش تا گفتم موهای بلندتو میخوام رفت کوتاش کرد🙃

چشام باریدن تورو تا دیدم😭

در در دردت به جونم اونروز که تورو دیدم و رفتی خوشگل بودی و جیگر و مشتی =عاشق اینم💋💐

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

محسن چاووشی کل اهنگاشتاسیان از قربانی

چرا همه از محسن چاووشی خوششون میاد خیلی غمگینه آهنگاش

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

من دوسشاید چون یوقتا شدت غممو خودمم نمیتونم تشخیص بدم و تو اهنگاش ک غرق میشم اروم میشم

🙃چه جالب مامانمم آهنگاشو خیلی دوست داره

تو هم اهنگ جدید مال همین یک سال میدونی بگو برای ماشین گوش بدیم

مال این یکسال نمیدونم هست یا نه ولی اینا هستن:

منصور:دلم خواست 

والایار:از خواب برگشتم به تنهایی 

بهنام بانی:ستاره میشی؛وسط این خیابونا؛کجای این شهری

دویار:لواسون البته ریمیکس ش قشنگ تره

مجتبی دربیدی:جیگر گوشه

عارف یه اهنگ منتشر کرده اسمش مدلی هست چند تا اهنگ قدیمی رو از اول خونده

علی عبدالمالکی:پشت سرت راه میام تا برسی خونتون؛من دلم تنگه؛من که خواستم تورو عاشق بکنم اما نشد؛بمونی برام؛چشاش داشته داره میده کشته؛

بازم خواستی دارم دوست داشتی بیا دایرکت

بگذشت و چه گویم که چه بر من گذشت..(والله إني أحبه كثيرًا)🥺❤️‍🩹