2777
2789
عنوان

مامانای مهربون

245 بازدید | 42 پست

سلام مامانای مهربون.دختر من یک سال و هفت ماهشه ولی کم حرف میزنه ی تعداد کلمه میگه و ی چند تا جمله: آب بده.به به بده.بابا‌.ماما.بده.بگیر.بریم.یک دو.بپر.می می.نی نی.هاپو.مع معی. نه.بله.تلام یعنی سلام.دد و ی چندتا دیگه.البته اگه تکرا کنم میگه و گرنه همین چند کلمه رو هم نمیگه ولی با زبون مخصوص خودش چرت و پرت میگه.۵ تا از اعضای بدنش رو میشناسه.دستشویی داشته باشه خبر نمیده خودم تند تند میبرمش.هر چیزی بهش بگم انجام میده ولی گاهی انگار حواس پرتی داره ی کاری که بهش میگم ولی اون ی کار دیگه انجام میده.خیلی حساس شدم ی دوتا از بچه های هم سن و سالش تو فامیل به گفته ماماناشون الان ۳ ماهه که دستشویی رو خبر میدن.حرف زدنم که خودم دیدم خوب حرف میزنن.شنوایی سنجی بردم که خوب بود.یعنی دخترم مشکلی داره؟

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

نه خانم چ انتظارا داری از بچه یکسال و نیمه

بچه من تو دو سال و نیم دستشویی رو گفت

بعدم هرگز بچه خودتو با بچه های دیگه مقایسه نکن هر بچه ای یک جوره 

بس که نادیدنی از مردم عالم دیدم          روشنم گشت ک آسایش نابینا چیست😒😒😒😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه به من میگفتن چرا بچت تنبله حرف نمیزنه اطرافیانم به شوخی میگفتن لاله انگار اما مامانم میگفت صبر کن ۲سالش تموم شه. هرچی میخواست با اَ اِ میگفت یا اشاره میکرد. الان ۲سالو ۳ماهشه یک ماهی هست که زبون باز کرده بیشتره چیزارو دیگه میگه خییییلیم باهوشو داناست.جوری زبون میریزه همه غش میکنن. به باباش میگه باباجوووون. از ۲۰ماهگیشم پوشکو کامل ازش گرفتم. شیره خودمم همینطور

نه خانم چ انتظارا داری از بچه یکسال و نیمه بچه من تو دو سال و نیم دستشویی رو گفت بعدم هرگز بچه خود ...

بمیرم برا بچه ام که انقد اذیت میشه.فقط در مورد حرف زدن چی؟بچه شما کی حرف زد؟

همه به من میگفتن چرا بچت تنبله حرف نمیزنه اطرافیانم به شوخی میگفتن لاله انگار اما مامانم میگفت صبر ک ...

خدا حفظش کنه.چه جوری از پوشکش گرفتین؟

عزیزم هیچوقت بچه تو با کسی قیاس نکن.  بچه ت کاملا طبیعیه. نگرانیت بیمورده. خیلی انتظارت ازش ز ...

قربونتون برم‌.در مورد دستشویی چیکار کنم پس

اذیت نکنی بچه رو

همون یکسال و نیم تقریبا ولی خب جمله ها رو کامل نمیگن ک عزیز

بعد کم کم جمله میگن 

بازم میگم مقایسه هرگز

بس که نادیدنی از مردم عالم دیدم          روشنم گشت ک آسایش نابینا چیست😒😒😒😒

عزیزم من بچه دیدم یک سالگی خیلی چیزا میگفت. بچه دیدم تا سه سالگی هم حرف نمیزد.

انقدر به این چیزا فکر نکن. بچه رو هم اذیت نکن

پسره من بچه اولم بود تنها بود تو خونه کسی نبود زیاد باهاش حرف بزنه ببینه یاد بگیره قشنگ رسید به ۲سال جمله میگفت. اما دخترم تازه ۲سالو سه ماشه کلمه هارو میگه چیزایی که بخواد یا درحدی که بتونه حرفشو بهم بفهمونه ۲تا کلمرو بهم میچسبونه میفهمونه چی میگه. بچه با بچه فرق میکنه. پسره من تو کاراش تنبل بود دیر چار دستو پارفتو نشست تو ۹ماهگی . دندوناش یه سالگی دراومد اما زود حرف افتاد. اما دخترم برعکسش بود بعده ۴۰روز قل میخورد دمر میشد و ۶ماهگی دندون دراوردو نشست و ۹ماهگیم کم کم راه افتاد. ببین زمان بره بچه با بچه فرق داره با کسی مقایسه نکن. مثه این میمونه یکی نخبه باشهتو درسو تحصیل یکی هوشش متوسط یا کم باشه هی بزنیم تو سرش بگیم تو چرا اوتجوری نیستی . بلاخره حرفم مسزنه انقد کا مخمونو بخورن نگران نباش

اذیت نکنی بچه رو همون یکسال و نیم تقریبا ولی خب جنله ها رو کامل نمیگن ک عزیز بعد کم کم جمله میگن&n ...

ممنون از لطفتون.از بس فامیلامون کلاس میذارن واسه بچه هاشون منم ناراحت دخترم شدم‌. دخترم قد بلنده یکی از همون فامیل  همه جا میگفته دختر دراز و دیلاق فلانی هنوز دستشویی رو خبر نمیده

عزیزم من بچه دیدم یک سالگی خیلی چیزا میگفت. بچه دیدم تا سه سالگی هم حرف نمیزد. انقدر به این چیزا فک ...

بچه همسایه مامانم ۵سالش بود حرف نمیزد بردنش دکتر گفتن تارایه صوتیش کاملن سالمه چون زیاد لوسش کردنو نازشو میکشیدن به خودش تنبلی نمیاورد که بخاد حرف بزنه تا میخواست چیزیو تا گریه میکرد بهش میدادن لوس شده بود. اما ۵سال شدش شرو کرد به حرف زدن یهو

قربونتون برم‌.در مورد دستشویی چیکار کنم پس

بالاخره میگه. الان زوده.

بذار نزدیک دوسال بشه ، اگه دیدی آمادگیشو داره براش صندلی مخصوص دستشویی بخر. بذار کنار دستشویی .بهش بگو هروقت دستشویی داشت بره کنارش.با همون پوشک.

وقتی رفت کنارش ، برو پوشکو دربیار.کمکش کن.

البته اصلا نباید بهش فشاربیاری.

کم کم که یاد گرفت پوشکشو کلا کنار بذار.اگر هم جایی خرابکاری کرد ناراحتش نکن

خدا رو شکر بچه ات خوبه ناراحت نباش. به حرف بقیه هم اصلن اهمیت نده‌

بچه ها از نظر رشد جسمی با هم متفاوت هستند. برای اینکه آرامش داشته باشی بچه ات رو با هیچیک از بچه های هم سن خودش مقایسه نکن.

به نظر من زود شروع کردی برا دسشویی کردنش که این خودش یه استرس و نگرانی در درون کودک ایجاد میکنه.و برخی از کارهاش به تاخیر میوفته.

پسر من همه کارها و حرف زدنش خیلی زود و خیلی خوب بود.

غیر از دسشویی رفتنش. هممممه میگفتن آخ چرا جیششو نمیگه

آخخخخ هنوز پوشکه 

خیلی رو اعصابم بودن ولی من اصلن اهمیت ندادم. گذاشتم تا خوب معنی جیش کردن و دسشویی رفتن و اینا فهمید بعد 

۲ سال و ۸ ماهگی خیلی راحت از پوشک گرفتمش. فقط یه بار همون روز اول تو شلوارش جیش کرد.

درمورد دستشویی رفتن عجله داری

اینایی که ادعا دارن که از پوشک گرفتن برو ببین چندجای خونسون نجسه هنوز وببین بیرونم دیگه پوشک نیستن؟(منظورم آشناهای این خانومه)

مگه میشه بچه زیر یک سال ونیم کاملا از پوشک گرفت!!!؟

سن شروع از پوشک گرفتن هجده ماهگیه اونم برای بچه ای که آمادگیشو داره وهمکاری میکنه ضمن اینکه خوب حرف میزنه ومیتونه بدوه وبزاحتی از پله بالا وپایین بره یعنی مهارت حرکتیش کامل باشه وقدرتدکنترل داشته باشه