2777
2789
عنوان

بعضیا چقدر دخترِ خوبی هستند

227 بازدید | 10 پست

یکی از نزدیک فامیل هستیم...اشاره نمیکنم بخاطر شناسایی 🤕

اینا با اینکه پدرش خفن پولدار بود.. ولی بعد از گرفتن تخصص و شروع بکار کردنش

همه چیز برا مادرش خرید...کلی مسافرت میبره!

کلی خرید...

البته پدرمادرش واقعا خوب هستند و حمایتش کردن...

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا مادرش رو انواع اقسام بیمه کرده...

هر مدلی بگیا...فقط درمانی نه 

داشت به مامانم میگفت...خلاصه حتی خودش هم بمیره کلی از طریق این بیمه ها برا مادرش پول میاد...

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

الان این یعنی دختر خوبی بودن

نه ! فرزند ناخلف :/

حالا اگ یه پسر همیکارا رو میکرد ک بهش برچسب بچه ننه بودن میزدینوظیفه پدرشه اینکارارو در حق مادرش بکن ...

نه بچه ها تا آخر عمر دربرابر والدین وظیفه دارن هرکاری هم بکنن کمه 

لطفا دیدتون رو باز تر کنید و دلتون هم بزرگتر باتچکر ❤️

چون خانواده براش خرج کردن

ایشونم داره جبران میکنه

وگرنه چیز خاصی در اخلاقش نبوده که بگم wow

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

خب اون خانم حتما از لحاظ مالی توانشو داره که این کار هارو میکنه

مطمعن باشید هر کس توانشو داشته باشه برای پدر و مادرش همچین کارای میکنه و دلیلی بر دختر خوب بودن یا نبودن نیست

حالا اگ یه پسر همیکارا رو میکرد ک بهش برچسب بچه ننه بودن میزدینوظیفه پدرشه اینکارارو در حق مادرش بکن ...

از نظر من همین کار رو پسر هم بکنه زیباست! 

البته تو این سایت همه سفت شوهرشون چسبیدن...مردی که قدردان مادرش نباشه ! زنش صرفا حکم زیخواب براش داره...

یعنی خوب لباس و...میخره که زنش بپوشه این کیف کنه.