2777
2789

سه سال پای شوهرم موندم وقتی اومد خاستگاری هیچی نداشت ب پول رسید تو این سه سال از پاقدم من بعد الان خودمو نمیخاد 

سه سال تو عقد پاش موندم ک خانم خونه خودم بشم اما آخرش همه چیو خراب کردن خانوادگی 

گولم زد فقط سه سال ازم سواستفاده کرد موقعیتم و خراب کرد 

اخرم گولم زد مهریمو ببخشم ببرتم خونش مهرمو بخشیدم فقط ۳۰ تاش موند 

یروز دعوای ساختگی راه انداخت بعد چند روز تو خونه بردنش خودشو زد انداخت گردن من هرچند تو دادگاه مشخص شد خودزنی کرده 

جهیزیمم گرو ورداشته البته هنوز اقدامی واسه جهاز نکردم ولی خودش میگه گروعه بقیه مهریتم ببخش برو 

هیچیش ب اسم خودش نیس

نمیتونم واقعا بگذرم از بلاهایی ک سرم اوردن ک نمیشه همرو اینجا گفت 

نمیخام شکست خورده من باشم چون خانوادش سنتی اومدن خاستگاری ولی از من زورشون می‌گرفت همش میگفتن طلاق بگیر برو چون دخترشون داره طلاق میگیره 

باباش و مامانش انقد تهدیدم کردن تو اون چندروز ک خونه پسرشون بودم ک حد نداره حتی مادرش لهم گفت تو دیگ با پسرم خوابیدی کثیف شدی برو یکی دیگ خوشبختت کنه 

آدم با شوهرش بخوابه کثیف میشه؟ 😊

😐چه حرف بی منطقی زده

چنل رمانم تو روبیکا: @takyadgar_noval کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

توف تو شرافت شون 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشونم میدونستن پسرشون کثیفه

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂 

حالا از همینا بگذریم شما فک کنم دخترساده ای هستی تو میتونی شکایت کنی جهیزیتو با یک مامور میری میاری ربطی به اونا هم ندارع مهریه همین۳۰تا هم خوبه بزار اجرا بهتر از هیچی چجوری گرفته میگی ازم گرف۳۰موندع یعنی ظمارفتی تا محضر نوشتی میان ۵۰بخشیدم .یکم واضح بگو که راهنماییت کنیم