2777
2789

خانما حساب کردیم این دوماه فقط نزدیک صد و خورده ای برا همسرم حقوق واریز کردن ولی اصلا نفهمیدیم چجوری تمومش کردیم.فقط یه مسافرت رفتیم و اونم ده تومن شد بنظرم بیشتر نشد.نزدیک سی چهل تومن هم قسط بقیه اش اصلا نفهمیدیم چجوری خرج شد😐نه من مدیریت بلدم نه همسرم🥴

چجوری مدیریت کنیم حقوقمونو  بنظرتون که خرجای الکی نکنیم و بفهمیم چجوری خرج کردیم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وام بگیرید....من خودم همیشه خوب خرج میکنم همه فکر میکنن کل حقوقم رو میخورم ولیییی ۸۰ درصد حقوقم قسط ...

وام از کجا بگیریم ؟به اسونی که نمیدن.شما وام میگیرین چکار میکنین باهاش؟

چن تا کارت بزارین 

یه کارت برای خرج و مخارج روزانه و اینا خرید 

یه کارت برای پس انداز و ......

اینجوری میفهمین کجا خرج کردین چی خرج کردین 

یا یه برنامه بود برای همین بود ک دخل و خرج و مشخص میکرد اسمش یادم نیست 

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

بنظرم یه حساب باز کنین وقتی حقوق هاتونو زدن نصف حقوق هاتونو بریزین تو اون حساب و پس انداز کنین با نصف دیگش هم قسط اینا و خراج های خودتونو انجام بدین 

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

خب تا یه بازار بری بیای بدون قسط خرید لباس یه پنج تومنی پیاده شدی 

ولی تنها راه ولخرجی نکردن همون قسط دادنه وام بگیر باهاش طلا بخر قسطاشو از حقوق بده 

جز این واسه ولخرجا راهی نیس 

حسبی الله ❤
وام از کجا بگیریم ؟به اسونی که نمیدن.شما وام میگیرین چکار میکنین باهاش؟

ببین من نزدیک یه میلیارد وام گرفتم ،،وام ازدواجی خریدم 

والا خواستم ماشین بخرم برا خودم البته همسرم ماشین داره...الان منصرف شدم و قراره خونمون رو بزرگتر کنیم و منم پولمو بزارم رو خونه