ayliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 1240 عنوان خانومایی که در اقدام هستین بیایین یه لحظه 224 بازدید | 7 پست مایل بودین کامنت بزارین لینک گروه تلگرام رو بفرستم بهتون با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌) 1404/04/20 | 14:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delbareashna عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 1778 ممنون میشم گلم من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
ayliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 1240 ممنون میشم گلم درخواستو قبول کنین بفرستم با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)
ayliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 1240 ممنون میشم درخواستو قبول کنین بفرستم بهتون با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)
ayliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 1240 چه گروهی ؟ راجب اینا حرف بزنن مثلا چه داروهایی بخورن چه میوه ها چند وقته تو اقدامم مراقبت ها و.... با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)
چقدرسخته1 عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 747 راجب اینا حرف بزنن مثلا چه داروهایی بخورن چه میوه ها چند وقته تو اقدامم مراقبت ها و.... برای منم بفرستید لطفاً
ayliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 1240 برای منم بفرستید لطفاً در خواستو قبول کنین بتونم بفرستم با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)