2777
2789
عنوان

چندوقت بود

90 بازدید | 12 پست

یه پسره رو میشناختم نه اینکه باهاش در ارتباط باشم درحد سلام و احوال پرسی خانواده هامونم باهم در ارتباط بودن

حدودا یه ماه پیش اومد بهم گفت که شمارمو بهش بدم منم قبول نکردم دیگه ندیدمش تا دیروز

دیروز با خانوادش‌اومده بود بیرون من حواسم بهشون نبود سرمو بلند کردم دیدم داره نگام میکنه من به مامانش سلام کردم رفتم پیشش ولی اصلا بهم محل نداد اخم کرد رفت اونطرف درحالی که قبلا اینطوری نبود ولی خود پسره اومد پیشم منم انقدر حالم از این حرکت مامانش گرفته شد جمع کردم رفتم خونه

چرا اینطوری رفتار کرد خیلی رفتارش بد بود من از جام بلند شدم رفتم سمتش با لبخند خواستم حالشو بپرسم بهم اخم کرد روشو اونطرف کرد رفتش

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اهمیت نده

رفتارش بد بود خب شما باشی ناراحت نمیشی

نیشت تا بناگوش باز باشه بلند شی بری پیش یکی بعد اونم بهت اخم کنه سرشو برگردونه

من هنوزم هنگم خیلی کارش بد بود

چرا خب؟شاید شمارتو ندادی پسرش ناراحت شده

خب دلیل نمیشه مادره بیاد اینجوری تلافی کنه که

ولی آخه خود پسره اومد پیشم بجای اینکه پسره ناراحت شه بره مامانه ناراحت شد

رفتارش بد بود خب شما باشی ناراحت نمیشینیشت تا بناگوش باز باشه بلند شی بری پیش یکی بعد اونم بهت اخم ک ...

آره کارش زشت بود اما باید یاد بگیریم اولا نیاز نیست رضایت همه رو بدست بیاریم دوم همه قدر محبتامون و تلاش هامونرو نمیدونن بنابراین از این به بعد حواست جمعه چطور برخورد منی و اینکه تو وظیفه‌ات رو درست انجام دادی و مخاطبت شعور نداشت

همین کافیه عزیزم

من اگر خوبم اگر بد تو برو خود را باش🙂
خب دلیل نمیشه مادره بیاد اینجوری تلافی کنه کهولی آخه خود پسره اومد پیشم بجای اینکه پسره ناراحت شه بر ...

بله حق نداشته اینجور رفتار کنه.خیلی زشت بوده،نمیدونم بعضیا چجور به همین راحتی دیگرانو ناراحت میکنن

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

آره کارش زشت بود اما باید یاد بگیریم اولا نیاز نیست رضایت همه رو بدست بیاریم دوم همه قدر محبتامون و ...

درست میگید

من اشتباه کردم که بخاطر رفتار اون خانم ناراحت شدم اون شعورشو نشون داده اصلا لازم نبود بخاطر یه همچین آدمی اعصابم داغون شه♡

بله حق نداشته اینجور رفتار کنه.خیلی زشت بوده،نمیدونم بعضیا چجور به همین راحتی دیگرانو ناراحت میکنن

برای خود منم عجیبه واقعا

اتفاقا اون خانم باید از من دفاع میکرد پسرش برای من مزاحمت ایجاد کرده بود ولی متاسفانه رفتاری که ازش دیدم خیلی شخصیتشو کوچیک کرد..

برای خود منم عجیبه واقعااتفاقا اون خانم باید از من دفاع میکرد پسرش برای من مزاحمت ایجاد کرده بود ولی ...

شمام از این به بعد دیدیش محل سگ بهش نده

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤