2777
2789

من دیروز گرفتم بعد الان نظرات که خوندم همه گفتن طبعش خیلی گرمه که من خودم طبعم گرمه تنگی نفس میگیرم نمیدونم چجوری بخورم که تنگی نفس نگیرم🤕 

متاهل ومتعهد🫶

🥺 هنو تستش نکردی گلم ؟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥺 هنو تستش نکردی گلم ؟

سلام گلم نه 🥲یخورده ترس دارم از تنگی نفس هنوز نخوردم شوهرم نمیاد ببرم با یچی دیگه عوضش کنم میگه قبول نمیکنه اقاعه 🥲

متاهل ومتعهد🫶

اگ پودر های چاقیه نخور عزیزم فقط عوارض داره بعد ول کردنش هم برمیگردی به حالت قبل

میدونم عزیزم دیروز جلب گیر شدم خریدم الان نمیدونم چکارش کنم‌پشیمونم که خریدمش

متاهل ومتعهد🫶

سلام گلم نه 🥲یخورده ترس دارم از تنگی نفس هنوز نخوردم شوهرم نمیاد ببرم با یچی دیگه عوضش کنم میگه قبو ...

ای بابا 

ببین روزه شک دار نگیر به دلت نیست بنداز بره 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ای بابا ببین روزه شک دار نگیر به دلت نیست بنداز بره

اخه پانصد دادم باهاش شوهرم غر میزنه میگه فقط بلدی پول بدی با این ات اشغالا بعدم نخوری😐🥲

متاهل ومتعهد🫶

توروخدا نخور دوتا دختر عموهام خوردن الان هردوشون نازا شدن و پادرد و کمردرد ...استخون لگن یکیشون سیاه شد ..بزن نت راجب عوارضش بخون همش کورتن و وحشتناک پودر عوارض داریه معده و کلیه رو خیلی خراب میکنه و خیلی چیزای دیگه که یادم نیست حتی اینجوری بگم به قیمت جونت تمام میشه چاقی اخه به چه قیمت 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

اخه پانصد دادم باهاش شوهرم غر میزنه میگه فقط بلدی پول بدی با این ات اشغالا بعدم نخوری😐🥲

منم زیاد از این گندکاریا میکنم

یع قرص چاقی خریدم ۱/۲۰۰ درشو بازم نکردم 

یه عالمه شربت لاغری خریدم همینطور انداختم کابینت

دیشبم مامانم اومد کمد داروهارو مرتبت کنه ۳ جعبه قرص پیدا کرد سه تاش باز بود هیچکدوم و نخورده بودم یادم رفته بود فقط باز کرده بودم 

بریز دور بگو خوردم

توف تو ۵۰۰هزار جونت سلامت باشه

توروخدا نخور دوتا دختر عموهام خوردن الان هردوشون نازا شدن و پادرد و کمردرد ...استخون لگن یکیشون سیاه ...

اره منم همینارو خوندم پشیمون شدم ،پودر جوانه گندم بین استار چی اون خوبه یا نه ؟

متاهل ومتعهد🫶

اره منم همینارو خوندم پشیمون شدم ،پودر جوانه گندم بین استار چی اون خوبه یا نه ؟

جوانه گندم اره خوب و طبیعیه هیچ ضرری نداره

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

منم زیاد از این گندکاریا میکنمیع قرص چاقی خریدم ۱/۲۰۰ درشو بازم نکردم یه عالمه شربت لاغری خریدم همین ...

عزمزمه پس تو هم مثل منی 😂 من خیلی از این گند کاریا کردم دیگه روم نمیشه تو صورت شوهرم نگاه کنم ،آخه پول نداشت من بزور بردم شوهرمو که بخره واسه همین دلم میسوزه برا شوهرم 

متاهل ومتعهد🫶

قرص زینک بخر اشتهارو زیاد میکنه هم کلی ویتامین داره این داروهای چاقی جز ضرر چیزی نداره

خوردم یک ماه اصلا هیچ تغییری نکردم خودم خوبم صورتم لاغره

متاهل ومتعهد🫶

عزمزمه پس تو هم مثل منی 😂 من خیلی از این گند کاریا کردم دیگه روم نمیشه تو صورت شوهرم نگاه کنم ،آخه ...

دلت برا خودت بسوزه عشقمممممم 

بخدا زن باید خرج داشته باشه دلت برا مرد نسوزه