2777
2789
عنوان

چطوری میتونین سرکار نرین

192 بازدید | 29 پست

واقعا خانمایی رو که میبینم که همیشه تو خونه هستن و هیچ انگیزه و هدفی ندارن تعجب میکنم البته کسایی که بچه کوچک دارن خق دارن ولی کسایی که بچه ندارن چطوری میشه یه ادم همه برنامه زندگیش غذا پختن و تمیزکاری باشه؟خانمای شاغل هم این کارارو انجام میدن.کار واقعا خوبه برای خودت یه درامد و پس انداز داری ارتباطات پیدا میکنی همه جا کلی اشنا پیدا میکنی

من نمیتونم سرکار نرم واقعا من دارم اشتباه میگم؟بدون هدف تو خونه موندن دیوونم میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره برنامه ریزی و اشتغال بانوان بیکار در کشور هستی گلم ؟

من خانه دارم همین سبک هم دوست دارم نمیخوامم شاغل باشم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

هر آدمی یه سری اخلاقیات داره

بعضیا با خونه‌داری راحتن حس خوبی دارن

ولی خونه‌دار بودن به معنای بی‌هدف بودن 

شاید اینجوریه که با همسرشون توافق کردن یکی کار خونه رو انجام بده یکی کار بیرون

ولی اهداف مشترک دارن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
مشاوره برنامه ریزی و اشتغال بانوان بیکار در کشور هستی گلم ؟من خانه دارم همین سبک هم دوست دارم نمیخوا ...

خب هدف زندگیت چیه؟به خدا قصد توهین ندارم زندگی شماهم برام قابل احترامه فقط میخوام با طرز تفکر مخالف خودم اشنا بشم

توانایی جسمی همه مگه با هم یکسانه؟؟ شما جون اضافی داری شاید یکی توانش نکشه بیرون کار کنه

خب اخه ادم هزارتا خرج داره ممکنه تو پیری مریض و تنها بشی نیاز به پس انداز خودت پیدا کنی

این چیزا باعث میشه جون اضافی پیدا کنی و برای زندگیت بجنگی

خب هدف زندگیت چیه؟به خدا قصد توهین ندارم زندگی شماهم برام قابل احترامه فقط میخوام با طرز تفکر مخالف ...

روزی که ازدواج کردم همسرم اینقدر برام سرمایه گذاشته گفته فقط بخور و بپوش و بگردد و به خودت برس 

هدف از این هدفمند تر 

من خانم های شاغل را دوست دارم بهشون هم افتخار میکنم 

ولی اینکه یکی بیاد بگه چرا تو خانه داری و هدف نداری واقعا بی احترامی هست هر زاویه نگاه کنی توهینه 

ولی اونی که نداره و خونه نشینه واجبه بره پول در بیاره 

من خودم به چنین افرادی همیشه پیشنهاد میدم که شاغل باشید 

ولی جای خودم که شرایطم اوکیه جواب میدم که دوست ندارم کار کنم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»