2777
2789
عنوان

شما چطوری پس انداز می‌کنید

159 بازدید | 19 پست

سلام ظهرتون بخیر.

من خیلی ولخرجم و همه پولم خرج چیزای کوچیک ، خوراکی و اینا میشه، با اینکه لاغرم ۱۰ ۱۱ کیلو کم دارم.

و چیزای بزرگ مثل لباس و اینا نمی مونه...

یعنی کلا با چیزای کوچیک که در لحظه خوشحالم کنه حال می کنم.

و این چند ماهی که حقوق گرفتم همش رفته پی چرتو پرت.

شما اگه پس انداز کنید چیکار میکنید

حساب کتاباتون چطوریه برای چی بیشتر خرج میکنی برای چی کمتر؟

اولویت و اینا چطوریه..

منی که مجردم و ۶ ۷ تومن میگیرم چه توصیه ای دارید واسم.؟

جایی میان خیال و حقیقت، منم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه مبلغ از حقوقت رو مشخص کن واسه پسنداز بعد از گرفتن حقوق اول اون مبلغ رو تبدیل کن به طلا و با مابقی سر کن تا اخر ما. هرچند حقوقت کمه ولی بهترین راه پسنداز همینه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
شاید باورت نشه ولی چند ماهه چندر قاز ام نتونستم چون کار نداشتم و پولامم صرف خرج مخارج روزانه شده

منم کارخاصی نکردم ولی اصرافم زیاد کردم

یه مبلغ از حقوقت رو مشخص کن واسه پسنداز بعد از گرفتن حقوق اول اون مبلغ رو تبدیل کن به طلا و با مابقی ...

اخه طلا گرمی ۷ تومن

مگه سکه پارسیان بگیرم.

اخه طلا گرمی ۷ تومنمگه سکه پارسیان بگیرم.

شمش ۱۰۰/۲۰۰ سوت بگیر. نیاز نیست کل درآمد رو‌بدین طلا ک بعدش لنگ پول بمونید! شمش سیمرغ ۲۰۰ سوت یا ۵۰۰ سوت بگیر.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
من نصف بیشتر حقوقمون پس انداز میکنم همون اول میریزم داخل یه کارت جدا مابقی رک تا آخر ماه استفاده می‌ ...

داخل کارت بریزم میدونم ک خرجش میکنم🥲😂