2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید زیاد تمرین کنی تا یاد بگیری

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

شما اول باید یک روتین رسیدگی به زیر ساز پوستتون داشته باشید

شوینده ، تونر ،آبرسان ، ضد آفتاب مناسب پوستتون که تشخیصش توسط متخصص باید انجام بشه 

میکاپ هم معمولاً برای مراسم انجام میشه 

پوست را که شستید خشک کردید 

آبرسان 

پرایمر بعد که خشک شد 

کرم پودر 

بعد کانسیلر 

اگر قرار بود پنکیک استفاده کنید کانسیلر خشک استفاده کنید 

رژ گونه 

بعد پودر یا اسپری فیکس 

این روتین پوشش دادن به بافت پوست هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
حرفه ای میکاپ میکنم 😂😂از بس این ویدیو ها آموزشی دیدم

عع خب پس یه راهنمایی بکن لطفا 🥲🤣

واسه یه میکاپ دخترونه ملیح 

با تناژ صورتی 

چی باید بخرم

اصلا چیو  کجا بزنم

شما اول باید یک روتین رسیدگی به زیر ساز پوستتون داشته باشیدشوینده ، تونر ،آبرسان ، ضد آفتاب مناسب پو ...

پنکیک چیه؟ 🤦🏻‍♀️😂

و اینکه یه میکاپ واسه روزمره و خیلی سبک 

بازم باید کرم پودر زد؟ 

چیزی نیست که به جای این بزنم یعنی؟ 

پنکیک چیه؟ 🤦🏻‍♀️😂و اینکه یه میکاپ واسه روزمره و خیلی سبک بازم باید کرم پودر زد؟ چیزی نیست که به ج ...

همون که صبحانه میخوری دیگه 😂😂😂

روزمره که یک ضد آفتاب و تینت و یک خط چشم نازک گوشه چشم ومرتب کردن ابرو با ژل ابرو 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خب یه راهنمایی بکن لطفا 🥲🤣واسه یه میکاپ دخترونه ملیح با تناژ صورتی چی باید بخرماصلا چیو کجا بزنم � ...

کانسیلر 

پودر فیکس

رژ گونه و براش صورتی 

خط چشم و ریمل 

یه خط لب خوش رنگ نود و تینت یا لیپ گلاس

عع خب پس یه راهنمایی بکن لطفا 🥲🤣واسه یه میکاپ دخترونه ملیح با تناژ صورتی چی باید بخرماصلا چیو کجا ...

اول تونر 

بعد آبرسان 

پرایمر

کانسیلر برا زیر چشم 

کرم پودر هم رنگ پوستت

پنکک یا پودر فیکس

رژ گونه  صورتی  که خیلی مهمه

مداد چشم  سفید چشم درشت تر نشون میده 

من مشکی استفاده میکنم 

ریمل

سایه چشم (من سازه چطور برا  مهمونی و جشن بزنم )

برا سایه زدم یک چسب گوشه تا چشمت بزن خوشگل در بیاد 

خود یک رژ هلویی بگیر

ژل ابرو خیلی مهمه تو آرایش 

قبل کرم پودر بزن 

اول پایین بکش ۲ دقیقه بعد بالا 

بعد دویاره صبر کن مرتبش کنن

پنکیک چیه؟ 🤦🏻‍♀️😂و اینکه یه میکاپ واسه روزمره و خیلی سبک بازم باید کرم پودر زد؟ چیزی نیست که به ج ...

میونی بی بی کرم و یک رژ  و ریمل  صابون ابرو بزنی

بی بی کرم هم آبرسان هم  ضد آفتاب هم میتونی بجای کرم پودر استفاده کنی

من فقط یک رژ میزنم یک ریمل یک صابون ابرو برا آرایش روزانه