2777
2789

لطفا سرم نریزین

؟؟  درکشون نمیکنم 

خب اون مرد هم از زمانی که همسرش میتونست کنارش باشه و به زندگی سر و سامون بده  گذشته نمی گم همه ی درآمد رو ولی تو بعضی جاها باید کمک خرج باشه و ...

اسمش روشه

شریک زندگی

تو همه چی شریک هم باید باشند

پول من و پول اون نداره

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نظرم همینه ولی بعضیا خیلی دو دوتا چهار تا میکنن

چون اونا ازدواج رو معامله می‌دونن سرمایه گذاری می‌دونن نه اینکه ازدواج در پیشرفت زن و مرد هست

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

چون هنوز جامعه به تعادل نرسیده، کم کم  از گذشته ای که خانم ها اصولا نقش مادر بسیار فداکار خانواده رو ایفا می‌کردند وارد زندگی شدیم که خانم ها حس میکنن باید ملکه زندگی باشن و بقیه فقط در خدمت اونا باشن 

البته این برا همه صدق نمیکنه برا همون یه عده ای که فرمودین صدق میکنه

حالا مدتی طول میکشه تا به تعادل برسه 

فکر کنم ۲ ماه پیش در این مورد تاپیک زدم و کلی خانم عصبانی اومدند و گفتند پول خودش هست شما چیکار داری. متوجه شدم خانم های شاغل متاسفانه افکار نامناسبی در مورد زندگی مشترک دارند.

فکر کنم ۲ ماه پیش در این مورد تاپیک زدم و کلی خانم عصبانی اومدند و گفتند پول خودش هست شما چیکار داری ...

ربطی به خانم های شاغل نداره، این دیدگاه بین خانم ها وجود داره،دلیلشم توضیح دادم، فرقش اینه خانم شاغل چون خودش درآمد داره بیشتر در این مورد نظر میده، خانومی که خودش درآمد نداره چیزی که نداره رو راحت تر میبخشه😂 

کمی ژمان میبره تا جامعه به تعادل برسه 

من همسرم اجازه نمیداد از درآمدم خرج خونه کنم بهم پول تو جیبی هم میداد

خودش نخواد یه بحث دیگس 

امروز یه نفر رو  دیدم مخم سوت کشید طرف پسره داشت سکته میکرد که چک  سوم خونشو که ۴۰۰ ملیونه چطور پاس کنه و داشت از فامیل کمک میخواست ولی دختره انگار نه انگار داشت تعریف میکرد این ماه رفتم برای خودم این گردنبند طلا رو گرفتم و....

واقعا دوست داشتم بگم چطوری دلت میاد شوهرت به این و اون رو بندازه ولی تو به فکر خودت باشی زن...

فکر کنم ۲ ماه پیش در این مورد تاپیک زدم و کلی خانم عصبانی اومدند و گفتند پول خودش هست شما چیکار داری ...

خب یه حقی هم به اون طرف بدین  وقتی از اول زندگی با این دید جلو میاید طرف حس میکنه بخاطر حقوقشه که داره انتخاب میشه و...

خودش نخواد یه بحث دیگس امروز یه نفر رو دیدم مخم سوت کشید طرف پسره داشت سکته میکرد که چک سوم خونشو ...

اون دیگه نامردیه، من هرچقدر طلا جمع میکنم چندسال یه بار میفروشم واسه زخمی

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...