2777
2789
عنوان

طلا میخرین

252 بازدید | 25 پست

خانوما من تقریبا ۶،۷تومن پول دارم...بنظرتون طلا بخرم فردا؟

زیر۷میاد؟

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اسی 

بگو با ۷ چی می خرید ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بخر۱۰۰تومن بالاوپایین فرقی نداره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من باشم میخرم

حتا اگر بیاد پایین هم ناراحت نمیشم

چون قصد فروش ندارم

و اینکه ممکنه یهو بره بالا

و اینکه ممکنه خرجش کنم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
با ۷ چی می خوای بخری

سکه پارسیان

ی پلاک 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
آره اسی بگو با ۷ چی می خرید ؟

با کمتر از ۷ تومن هم میشه زنجیر یا پلاک یا گوشواره خرید

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
با ۷ چی می خوای بخری

نمی‌دونم احتمالا ی پلاک،مستعمل میخرم

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)
می دونی اونوقت باید طلا بشه ۹ تا تازه اسی به اصل پولش برسه پارسبان ضرر خالصه

کی گفته اینو؟

درضمن ی پس‌انداز کوچیک برای اینکه پولت جای دیگه خرج نشه

آخه با۷ چی می خواد بخره

بیشتر از این نمیتونم تو یکی دوماه پس انداز کنم

ذره ذره طلا میگیرم

مثلا یبار با ۳تومن رفتم😅😂البته اونمقع طلا۴وخورده ای بود

من باشم میخرمحتا اگر بیاد پایین هم ناراحت نمیشمچون قصد فروش ندارمو اینکه ممکنه یهو بره بالاو اینکه م ...

دقیقا منم اگه دستم باشه خرج اضافه میکنم

منم تا دو سه سال قصد فروش ندارم