2821
2789

دوساعت حرف زدیم من کلا همه چیو تموم کردم گفتم قبل عقد کردن تموم کنم ب مشاوره گفت دوسش دارم واقعا اونم گف دوتا تفکر سیاسی و مذهبی جدایین شما نمی‌تونید همو تغییر بدید باید بپذیرید ک طرفتون تفکرش فرق میکنه... اون باز بیشتر می‌پذیرد من چون کمتر دوسش دارم ی وقتایی لج میکنم میگم باید بپذیری تفکر من رو! مشاوره گف شناخت شما اصلااا ب حد نصاب نرسیده اصلا توصیه ای نمیکنم الان اینطوری عقد کنید! 

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

خب که چی

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب که چی

میترسم عقد کنیم با دوتا تفکر جدا من مذهبیم و اون منطقی . و نتونیم دووم بیاریم . مشاور ی طورایی سپرد ب خودمون تصمیم رو بازم! 

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

خب سخت میشه اینجوری.‌من ادم معمولیم برای هیچ سمتی خودمو خیلی درگیر نمیکنم البته متمایل به سمت مذهبی هستم اما پوششم و فکرم معمولیه اذیت نمیشم خیلی مگه طرف از اون لامذهبا باشه

خب اگر از این مشاور دو‌دل هستی یه مشاور بهتر هم برو اما مراقب تصمیمی میگیری باش

فکر کنم یکی دیگ هم باید برم چون جوابی نداد! آخه معمولا مشاور نمیگه این شخص کلا خوبه یا بد! 

الان چطوره رابطتون؟

خوبه بنظرم

نه خیلی عالی ن خیلی بد

مثل اکثر خانواده ها، نرماله،

زیاد به هم کاری نداریم، هرکسی سرش تو کار خودشه 

اخلاقای بدی نداریم، باهم می‌سازیم 

تفاوتتون در چه حد هست؟

اون آقا ک میگه مهم نیس اصلا اینا! مثلا من دوس دارم مسافرت های کربلا و مشهد و...برم هر دو سه سال ی بار این آقا میگه گلا دوبار بریم تو عمرمون بقیش رو هزینش رو خرج نیازمند کنیم یا هفته ی پیش برای شهدایی ک خاک شد گف همشون شهید نیستن مردم عادی و اونایی ک پشت پدافند بودن شهیدن!🤦🏻‍♀️ یا سر نمازخوندن میگه ب خودم ربط داره دلی میگم دوس دارم باهم‌بخونیم 🤦🏻‍♀️

خوبه بنظرمنه خیلی عالی ن خیلی بدمثل اکثر خانواده ها، نرماله،زیاد به هم کاری نداریم، هرکسی سرش تو کار ...

اصلا کسی پیدا پیشه ک تقریبا نظرش یکی باشه با ادم؟ الان شما تفاوتاتون چقدره؟اذیت نمیشید؟

درخواست بده یه مشاور عالی بهت معرفی کنم خودم تجربشو داشتم

چشم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز