2777
2789

جانم

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جانم

مرسی که اومدی ننه🥹❤️

من سال اوله میخام پشت بمونم هدفم فرهنگیانه سال قبل واقعا نخوندم فقط ۱ ماه 

میدونم صدمو بزارم قبول میشم یعنی ظرفیت و توانش رو دارم 

انگیزمم خیلی خوبه به نشدن فک نمیکنم 

نمیخامم هیچ کلاسی یا ازمونی برم مشاورم نمیگیرم خودم تو خونه آزمون بزنم و فیلم درسایی که ضعیفم رو نگاه کنم 

برا خودم اینجوری برنامه ریختم:

این ۲ ماه تابستون رو بشینم فیلم فنون ریاضی عربی نگاه کنم کاملل همراه با تمرین تکرار یعنی تست و خوندن جزوه چون ضعیفم میخام حداقل به درصد متوسط برسم 

بعدش از مهرماه همراه با برنامه قلمچی پیش برم و ازموناشو بزنم 

بنظرتون خوبه؟

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

مرسی که اومدی ننه🥹❤️من سال اوله میخام پشت بمونم هدفم فرهنگیانه سال قبل واقعا نخوندم فقط ۱ ماه میدون ...

خیلیی خوبه هدفت دبیریه عزیزم؟

فیلما رو که دیدی کامل تست بزن هرجا رو اشکال داشتی فیلم ببین یا حالا بخون کار کن دوباره تست بزن که آشنایی داشته باشی با سبک سوالات

موفق باشی عزیزم💗✨️🫶🏻

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

بفرما

ممنون که اومدین✨️

شرایطمو توضیح دادم پست اول و برناممو گفتم میخام بدونم این برنامه اوکیه ؟

و اگه تجربه ای دارین که کمکم میکنه بهم بگین

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

خیلیی خوبه هدفت دبیریه عزیزم؟فیلما رو که دیدی کامل تست بزن هرجا رو اشکال داشتی فیلم ببین یا حالا بخو ...

جدی میگم یعنی اگه اشکالی هست بگین و اینکه از مهر عمومیا رو هم بخونم؟ 

دبیری باشه خوبه نباشه ابتدایی هم دوس دارم 

خیلی مرسیی حتما❤️

ی دوستی بهم گف از ماه بعد شروع کن خوندن مثلا ۳ ساعت فیلم ببین بعدش کتابای دیگ بخون ولی اینجوری نمیتونم راستش چون فیلم که دیدم باید بعدش حداقل ۱ ۲ ساعت براش وقت بزارم و مرور کنم و تستش رو بزنم دیگه 

خیلی ممنونمم همچنین🫂🦋

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

جدی میگم یعنی اگه اشکالی هست بگین و اینکه از مهر عمومیا رو هم بخونم؟ دبیری باشه خوبه نباشه ابتدایی ه ...

اره تخصصی هارو تست بزن فیلم ببین بعد از مهر عمومی هارو بخون 

خیلی مرسیییییدبیر شما کی رو پیشنهاد میدین

ریاضی آریان حیدی 

محمد زاده هم خوبه

جامعه اثباتی

چه درسایی رو دیگه میخوای

ریاضی آریان حیدی محمد زاده هم خوبه جامعه اثباتیچه درسایی رو دیگه میخوای

ریاضی کرمی رو زیاد تعریف میکنن

میگن حیدری مث قبل نیست 

عربی فلاح 

فنون هم پرسیدم میگن آرایه یکتا عروض عطری

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

مرسی که اومدی ننه🥹❤️من سال اوله میخام پشت بمونم هدفم فرهنگیانه سال قبل واقعا نخوندم فقط ۱ ماه میدون ...

بله برنامه خوبیه فرهنگیان زیادم سخت نیست قبولیش تلاش کنید حتما میشه

کمک بیشتری هم نیاز داشته باشین میتونین بهم درخواست بدین تا بگم چطور مطالعه کنید درسارو( هزینه ای نیاز نیاز نیست)