بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به اینکه خدا که نمیخواد بهم بچه بده چرا منو از بچگی عاشق مادر شدن آفرید....چرا همه خاطرات بچگیم خاله بازی و مامان بازیه...چرا تا یه بچه میبینم دلم آتیش میگیره....چرا مثل خیلی ها بی تفاوت نیستم نسبت به بچه....چرا این همه خرج کردیم این همه اذیت شدم بازم نشد...
خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
ای جونم😔😔😔😔ناراحت نباش عزیزم ان شاالله خدا یه نی نی خوشگل بده بهت توکل بخدا ان شاالله خیلی زود م ...
مرسی عزیزم...دلم بدجوری گرفته...زیاد اهل بروز دادن نیستم....سه روز پیش ای وی افم منفی شد....انقدر امید داشتم دو هفته تمام با جنین هام حرف زدم....همش میگفتم دیگه مادر شدم....شوهرم داغون شده تو این سه روز....دوتامونم توداریم....یه جوری رفتار میکنیم که انگار اتفاق بدی نیوفتاده....ولی بغض لعنتی دست از سرم بر نمیداره
خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،