2777
2789
عنوان

همین الان داری به چی فک میکنی؟

97 بازدید | 14 پست

من خودم ناراحتم مشکلی واسه خواهرم پیش اومده دلش شکسته مامانمم همش غصه اونو میخوره منم غصه ی دوتاشونو خیلی دلم گرفت امشب خدا هیشکیو دلشکسته نکنه .....ازخانواده و خاندان بابام متنفرررررررررررم خیلیییی😔برای اولین بار انقد احساس نفرت دارم😔

الکی الکی بزرگ شدیم😟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به اینکه خدا که نمیخواد بهم بچه بده چرا منو از بچگی عاشق مادر شدن آفرید....چرا همه خاطرات بچگیم خاله بازی و مامان بازیه...چرا تا یه بچه میبینم دلم آتیش میگیره....چرا مثل خیلی ها بی تفاوت نیستم نسبت به بچه....چرا این همه خرج کردیم این همه اذیت شدم بازم نشد...

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
به این فک میکنم که چرا  دعاهام شنیده نمیشه؟شاید اصلا کسی نیست که بشنوه

چراهست خداهست ناامید نباش هممون مشکل داریم یه روزی همه ی این دردا تموم میشه😔😔😔

الکی الکی بزرگ شدیم😟
به اینکه خدا که نمیخواد بهم بچه بده چرا منو از بچگی عاشق مادر شدن آفرید....چرا همه خاطرات بچگیم خاله ...

ای جونم😔😔😔😔ناراحت نباش عزیزم ان شاالله خدا یه نی نی خوشگل بده بهت توکل بخدا ان شاالله خیلی زود مامان بشی ....

الکی الکی بزرگ شدیم😟
ای جونم😔😔😔😔ناراحت نباش عزیزم ان شاالله خدا یه نی نی خوشگل بده بهت توکل بخدا ان شاالله خیلی زود م ...

مرسی عزیزم...دلم بدجوری گرفته...زیاد اهل بروز دادن نیستم....سه روز پیش ای وی افم منفی شد....انقدر امید داشتم دو هفته تمام با جنین هام حرف زدم....همش میگفتم دیگه مادر شدم....شوهرم داغون شده تو این سه روز....دوتامونم توداریم....یه جوری رفتار میکنیم که انگار اتفاق بدی نیوفتاده....ولی بغض لعنتی دست از سرم بر نمیداره

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
مرسی عزیزم...دلم بدجوری گرفته...زیلد اهل بروز دادن نیستم....سه روز پیش ای وی افم منفی شد....انقدر ام ...

ان شاالله که حل میشه امیدتو ازدست نده 

الکی الکی بزرگ شدیم😟