2777
2789
عنوان

ذوق و هیجان بعد اعتراف کردن

134 بازدید | 10 پست

لطفا میشه بگید چرا بعد اعتراف کردن ذوق و هیجان کم میشه انگار حس پوچی میکنی؟من راستش رفتم و به کسی که دوستم دوسش داشت گفتم.ولی الان یه حس پوچی ای داره .هنوز دوسش داره اندازه قبل ولی اون ذوقه انگار کم شده.امروز میخوام ببینیمش میشه راهنمایی کنید خودم یه چیزایی حدس میزنم ولی بازم

اره مثل بادبادکی میمونه که دیگه خالی شده

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینجوریه اخه واقعا

چون دیگه چیزی نداری

فقط تو نیستی ذات انسان اینجوریه

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

کلا رابطه یکنواخت بهتره ولی 

اصلا هیجانش فوقش ۲ ماهه

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

کلا رابطه یکنواخت بهتره ولی اصلا هیجانش فوقش ۲ ماهه

نمیدونم واقعا اخه واقعا دوسش داره ولی الان که بهش گفتم یه حس پوچی ای میکنه مثلا میدونی ولی خب این پوچیه ددیت نیست چیکارکنه که خوب شه

چون حس میکنی کوچیک کردی خودتو . حس میکنی چیزی‌که نباید میگفتی رو گفتی . انگار یه چیزیو قایم کرده بودی که کسی تورو قضاوت نکنه الان که گفتیش حس میکنی داری قضاوت میشی . دیگه الان به اون فرد مقابل  بستگی داره که از الان چه رفتاری‌نشون بده . اگه یه رفتاری‌نشون داد که انگار از این اعتراف تو مغرور شده و خودشو از تو بالاتر میبینه سعی کن قیدشو بزنی . رد فلگه 

ولی اگه اونم حرفی زد یا اعترافی‌کرد  این خوبه 

چون حس میکنی کوچیک کردی خودتو . حس میکنی چیزی‌که نباید میگفتی رو گفتی . انگار یه چیزیو قایم کرده بود ...

نه ببین اون شمارشو داده و اینا باهم حرف زدن سبب آشنایی که صرفا همو بشناسن و طرفم واقعا آدم خوبیه این حسم توش نیست که کوچیک شده و اینا

نمیدونم واقعا اخه واقعا دوسش داره ولی الان که بهش گفتم یه حس پوچی ای میکنه مثلا میدونی ولی خب این پو ...

هیچی باید عادی بشه بگذره اوکی میشه

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"