یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من قبلا خیلی تو خودم بودم وغصه میخوردم.الان خیلی باحال شدم و شادم و میرقصم و ورزش میکنم. اصلا خیلی ته دلم حس خوشبختی میکنم با اینکه خیلی شرایط بدی دارم. رقص و ورزش خیلی خوبه
شادی و نشاط درونیه به کارهایی مثل رقص و ...ربطی نداره
جاهایی برو که انرژی مثبت دارن البته از نظر خودت
مثلا من خودم امامزاده ها میرم انگار غم دلم برطرف میشه
یا یه خیابون پر کتابفروشی باشع خیلی دوست دارم قدم بزنم برم کتاب تورق کنم
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
برای خودت هدف تعین کن و سعی کن بهشون برسی هدفات هم حتما نباید هدف های خیلیی بزرگ یا بلند مدت باشه میتونه هدفی کوتاه باشه که زود بهش برسی مثلا هدفت این باشه که یه کیک بپزی وقتی به موفقیت تو هدفت برسی شادی خودبخود میاد احساس مفید بودن هم میکنی🤗