2777
2789
عنوان

بارداری

191 بازدید | 7 پست

سلام بچها راستش من اینجا خیلی چیزارو یاد گرفتم و خودمو مدیون میدونم بخاطر همین میخواستم جریانمو تعریف کنم شاید کسی بدردش خورد من ماه قبل بیستم باید پریود میشدم و نشدم و حتی تا ۴ روز تاخیر هم بی بی منفی شد تا اینکه روز پنجم بعد از چندساعت دیدم خط داره دوروز بعدش بعد نیم ساعت خط انداخت و دوروز بعدشم فوری اما خیلی پررنگ نبوود رفتم ازمایشمم مثبت شد اما عدد بتام پایین بود تا اینکه ۵ روز افتادم روی خونریزی و رفتم بیمارستان سقط شد...‌بچها میخوام بهتون بگم مدیکور همیشه برامن منفی میشد اما این دفعه ک بارداز بودم مثبت شد و اینکه به هیچ وجههههه اینو دکتر بهم گفت ک به هیچ وجه زودنرین ازمایش فقط استرس میگیرین و سقط میشه منم متوجه نبودم باردارم اینقدر کارکردم و پله هارو بالا پایین کردم ک نموند..‌‌مراقب خودتون باشین و برام دعا کنید

ان شاءالله به زودی حامله شی وخدا بهترین ها رو براتون ونسلتون رقم بزنه

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  

https://t.me/joinchat/H0yFuBCrROvrYuRA6-Qv_g

https://t.me/joinchat/H0yFuBCrROvrYuRA6-Qv_g

بیا گروه بار داری ما 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مثل شما بودم...خیلی پیاده روی کردم اولش نمیدونستم باردارم چون بعد از چن ماه اقدام باردار نمیشدم از شانس بدم همون موقع باردار شدم که پیاده روی و کارام زیاد بود..از هفته ۵ لکه بینی داشتم با پروژسترون بهتر میشد ولی هفته ۸ سقط شد 💔

منم مثل شما بودم...خیلی پیاده روی کردم اولش نمیدونستم باردارم چون بعد از چن ماه اقدام باردار نمیشدم ...

خیلی نگران بارداری بعدیمم دکتر بهم گفته تا ۳ ماه صبر کنم ولی واقعا میترسم که بازم همین اتفاق برام بیفته

خیلی نگران بارداری بعدیمم دکتر بهم گفته تا ۳ ماه صبر کنم ولی واقعا میترسم که بازم همین اتفاق برام بی ...

عزیزم شماکه تو هفته خیلی پایین سقط شده شایدچهارهفته داشتی اصلااااا رحمت اسیب ندیده میتونی بعدیه دوره پری بارداربشی

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼