2777
2789

مادرشوهرم بین منو و جاریم فرق میزاره با اون همیشه زنگ میزنه اما اصلا به من زنگ نمیزنه یا کاری باشه تک میزنه
همسرم همش اصرار میکنه بهش زنگ بزنم درصورتی که همسرم اصلا سراغ خانواده امو نمیگیره به پدرم زنگ نمیزنه
منم امروز گفتم زنگ نمیزنم چون زنگ نمیزنه و به اون جاری زنگ میزنه گفت ذات کثیفت نشون دادی با این حرفت به نظرتون حق با کیه

کلا به جاریم خیلی بیشتر احترام میزاره اما کوچکترین ارزش و احترامی برای من قائل نیست از همین زورم میاد چون قبلا بهش زنگ میزدم هیچ که زنگ نمیزد احترامش هم کمتر شده بود واسه همین ناراحت و دلخور شدم تصمیم گرفتم زنگش نزنم

جان جانانم💗💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری با رابطش با جاریت ندارم ولی به نظرم حق با توئه با هر کسی باید مثل خودش رفتار کرد بگو اون تک زنگ زده منم باید تک زنگ بزنم ولی شعورم اجازه نمیده گدا بازی دربیارم پس اصلا زنگ نمیزنم 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بعش بگو وقتی اروم شد بگو من زنگ میزنم بخاطر دل تو ولی شما از مادرت بپرس از،طرف خودت که زنگ زدن من اذبتش نمیکنه چون خودش زنگ نمیزنه گفتم شاید دوست نداره... یا خودت مستقیم گله کن از مادرش بگو مادر شماره منو بلد نیستی حالمونو نمیپرسی

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
یعنی فقط بخاطر همین شوهرت اینو بها گفت؟

کلا مادرشوهرم خیلی به من بی محلی بی احترامی میکنه اما همسرم در هر صورت دوست داره بهش زنگ بزنم احترام بزارم 

جان جانانم💗💕

بعش بگو وقتی اروم شد بگو من زنگ میزنم بخاطر دل تو ولی شما از مادرت بپرس از،طرف خودت که زنگ زدن من اذ ...

بالاتر هم گفتم مادرشوهرم خیلی بدجنسه نسبت به من همسرم هم میگه در هر صورت باید احترام بزاری حتی اگر احترام نبینی

جان جانانم💗💕

بالاتر هم گفتم مادرشوهرم خیلی بدجنسه نسبت به من همسرم هم میگه در هر صورت باید احترام بزاری حتی اگر ا ...

هودت گله کن 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
کاری با رابطش با جاریت ندارم ولی به نظرم حق با توئه با هر کسی باید مثل خودش رفتار کرد بگو اون تک زنگ ...

بحث من تونستنه اگر کلا نمیتونست یا با همه اینطور بود مشکلی نداشت وقتی میبینم میتونه به جاریم زنگ بزنه دعوت کنه اما نسبت یه من اینطور نیست خیلی حس بدی میگیرم 

جان جانانم💗💕

زنگ بزنین 

با احترام هر چه تو دلتونو به خود مادر بگین 

اینجوری میونه با همسرتون بهم نمیخوره 

اینطور که سر این مسائل به هم بی احترامی کنین 

آخرش زده میشین از هم 

اونم بخاطر جاری ماری 

با هر که مشکل داری رو در رو به خودش بگین 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

زنگ بزنین با احترام هر چه تو دلتونو به خود مادر بگین اینجوری میونه با همسرتون بهم نمیخوره اینطور که ...

من بدم میاد بهش بگم چون فکر میکنه خیلی درگیرشم فقط وقتی همسرم گفت زنگ‌نمیزنی گفتم به این خاطره

جان جانانم💗💕

من بدم میاد بهش بگم چون فکر میکنه خیلی درگیرشم فقط وقتی همسرم گفت زنگ‌نمیزنی گفتم به این خاطره

اتفاقا نذار بهتون بی احترامی کنن 

اگر من بعد دیدین همچین چیزی

همونجا با خنده جوابشو بدین 

هر دو 

فکر کردن شما زبون ندارین 

کله پاچه هم زبون داره 

فرق گذاشتن مهم نیست البته

نه آب تون نه نون تون دست اوناس

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

بحث من تونستنه اگر کلا نمیتونست یا با همه اینطور بود مشکلی نداشت وقتی میبینم میتونه به جاریم زنگ بزن ...

اصلا مقایسه نکن شاید رفتار جاریت نسبت به شما با مادرشوهرت گرمتر باشه پس نمیشه اینجوری قضاوت کرد ولی به همسرت بگو از آویزون بودن متنفرم دوست ندارم وقتی کسی ازم فاصله میگیره خودم رو آویزونش کنم و بچسبم بهش شاید خوشش نیاد بگو خودت به مادرت زنگ بزن ببین چیکار داشته تک زنگ زده

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

اتفاقا نذار بهتون بی احترامی کنن اگر من بعد دیدین همچین چیزیهمونجا با خنده جوابشو بدین هر دو فکر کرد ...

توضیحش خیلی مفصله مادرشوهرم بیشتر رفتاری بی احترامی میکنه اونم بیشتر در غیاب همسرم کلا از چشمم افتاده همه جوره حوصله کل کل کردن باهاشم ندارم بیشتر همسرم برام مهمه

اما وقتی اتفاقی تو گوشیش که خودش داد دستم دیدم بیشتر از هزار بار به جاری زنگ زده اما همون تک زنگ هم با منت به من میزنه کلا کشیدم کنار حالم بد شد

جان جانانم💗💕