یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم ژن واین حرفا چیه.دل به خدا ببند.همه بنده خداییم.حالا فکرکردی همه بچه های ژن پدرمادر واقعا بحق پدر مادر هستن.نه اینطور نیست.این همه بچه که پشت به پدر مادر کردن ابرو پدرمادر بردن ژن خوده پدرمادر بودن که.بچه درکنارهرپدرمادربزرگ بشه تربیتش هم مثل اونا میشه این اصل هست
عزیزم ژن واین حرفا چیه.دل به خدا ببند.همه بنده خداییم.حالا فکرکردی همه بچه های ژن پدرمادر واقعا بحق ...
مفهوم حرف منو متاسفانه هیچکس نفهمید ، فقط بلدید جبهه بگیرید
الان تا میری دکتر و میفهمن تخمدانت ضعیفه میگن شما باید بری تخمک اهدایی بگیری !! خب چرا تا وقتی درمانش هست بری اهدایی بگیری ؟؟؟ مگه تلاش کردن و زحمت کشیدن برای اینکه بتونیم بچه خودمون رو داشته باشیم چیز عجیبیه ؟
خدای بزززرگ بهتر از از این وضعیت نمیشد !!! چنان غرق درنعمتم کردی ک فقط ناچارم ازت عمر بیشتر بخوام تا روزای بیشتری شکر گزارت باشم
مفهوم حرف منو متاسفانه هیچکس نفهمید ، فقط بلدید جبهه بگیرید الان تا میری دکتر و میفهمن تخمدانت ضعیفه ...
انشاله ازخودت بچه دار بشی.ولی اون دکتر که اینا گفته کلی دراین زمینه اطلاعات داره حتما درازمایشاتت چیزی دیده که گفته اهدایی.دعا میکنم وامیدوارم خودت راحت بچه داربشی بدون اهدایی
انشاله ازخودت بچه دار بشی.ولی اون دکتر که اینا گفته کلی دراین زمینه اطلاعات داره حتما درازمایشاتت چی ...
علم روز به روز پیشرفت داره والان وقتی با اصلاح سبک این همه خانم که پیشنهاد اهدایی داشتن ، خودشون باردار شدن ،سنده برای اینکه بدونید نیاز به اهدایی نیست
تخمدان یک عضو زاینده و فعاله و فقط باید از حالت غیر فعال خارجش کرد
خدای بزززرگ بهتر از از این وضعیت نمیشد !!! چنان غرق درنعمتم کردی ک فقط ناچارم ازت عمر بیشتر بخوام تا روزای بیشتری شکر گزارت باشم