2777
2789

من تنهام دلم یه مسافرت میخواد که بدون وابستگی و نیاز چند روزی برای خودم باشم

اما تاحالا تجربه ش رو نداشتم اصن نمیدونم کجا باید برم چه ماشینی و اینکه شبا کجا بخوابم و چیکار کنم...فقط میدونم دلم یه سفر تکنفره میخود

هتل رزرو کن

از ترمینال یا فرودگاه با تاکسی مستقیم برد هتل

از اونجا هم ساعت های مناسب و با تاکسی یا آژانس برو جاهایی که دوست داری

اسپری فلفل هم بزا جیبت😂

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هتل رزرو کن از ترمینال یا فرودگاه با تاکسی مستقیم برد هتل از اونجا هم ساعت های مناسب و با تاکسی یا ...

از همه اینا که گفتی فقط اسپری فلفل رو دارم عزیزم...خخخ

اوه اینجوری خیلی هزینه میشه فکر کنم باید شب زیر پلی چیزی بخوابم خخخ

از همه اینا که گفتی فقط اسپری فلفل رو دارم عزیزم...خخخ اوه اینجوری خیلی هزینه میشه فکر کنم باید شب ...

درسته هزینه ش یکم بیشتر میشه عوضش امنیتش بالاست

من خودم مجردی زیاد سفر میرم با دوستم که اونم دختره.اینکارو میکنیم عوضش خیالمون راحتتره

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
برو لاهیجان هم قشنگه و هم اینکه بیشترشون اهالی همونجان .  هتل رزرو کن یا حتئ سوئیت

هتل خیلی گرون میشه::

فکر نکنم بتونم کلا چهارصد پونصد تومن بیشتر ندارم خخخ

فکر کنم اینجاهایی که گفتید شبی دویست هزینه ش:

من تنهام دلم یه مسافرت میخواد که بدون وابستگی و نیاز چند روزی برای خودم باشم اما تاحالا تجربه ش رو ...

با تور برو. خودت تنهایی اما خب با عده ای هم هستیکه امنیت جانی هم داری بیمه هم هست.مشکل رزرو اتاق هم نداری

😈😇
درسته هزینه ش یکم بیشتر میشه عوضش امنیتش بالاست من خودم مجردی زیاد سفر میرم با دوستم که اونم دختره. ...

چقدر خوب...متاسفانه اقایی که باهاش دوست بودم اجازه نمیداد با هیچ دوستی رابطه داشته باشم و الان خیلی تنهام

حتی ی دوست دختر ندارم که با اون برم

قبلا کلی دوستای دانشگام بودن الان ولی هیشکیییی

چقدر خوبه که با دوستت سفر میری هم هزینه ها نصف میشه هم بیشتر خوش میگذره

هتل خیلی گرون میشه:: فکر نکنم بتونم کلا چهارصد پونصد تومن بیشتر ندارم خخخ فکر کنم اینجاهایی که گفت ...

خب عزیزم‌یه سوئیت کوچیک اجاره کن . ما که رفتیم شبی ۵۰ بود ‌. 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

از جاهای نزدیک شهرتون شروع کن تا قلق مسافرت و ترمینال و انوبوس و سرو کله زدن با مردم و سوییت پیدا کردن دستت بیاد بعد واسه مسافرت چند روزه برنامه ریزی کن.اینجوری بری به مشکل برمیخوری

امشب ای مه تو هم از طالع من غمگینی...
واااااقعا؟؟؟شبی پنجاه باشه عالیه فقط یجا که شب توش بشه در امنیت خوابید کدوم شهر

عزیزم ما رفته بودیم کیاشهر . تقریباً با دریا ۱۰ دقیقه فاصله داشت ‌ . یه سوئیت کوچیک بود همه جور امکاناتی هم داخلش داشت و در و پیکر داشت ‌. 

بعدشم شما نگو که تنهایی بگو مثلاً مادرت یا پدرتم تو راهن دارن میان که خیالت راحت باشه . اونا که چک نمیکنن حتماً اومده یا نه و توی کرایه هم‌نفرات مهم‌نیست ‌. 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...